SUTRA: Bik treba da se OPUSTI i UZIVA,Blizancima sledi POCETAK NOVE LJUBAVI…

SUTRA: Bik treba da se OPUSTI i UZIVA,Blizancima sledi POCETAK NOVE LJUBAVI…

18. lipnja 2021. 0 By Lala

STRIJELAC

POSAO

Danas vas ocekuje jedan poziv koji bi mogao mnogo toga da promjeni na bolje. Jedna poslovna ponuda je danas pred vama koja ce doci sasvim neocekivano, ali koja ce vas ipak mnogo obradovati. Danas je dan za veselje, jer uskoro bi se u vasem zivotu neke stvari mogle promjeniti na bolje.

 

LJUBAV

ZA STRIJELCE KOJI SU U VEZI:

Danas voljenoj osobi pruzite podrsku koja joj je potrebna. Pred vama je nedelja u kojoj cete se morati vise posvetiti emotivnim problemima vaseg partnera. Vec duze vrijeme pokusavate da zaobidjete  vazne razgovore, ali to vam ne donosi srecu koja vam je potrebna. Ova nedelja je savrsena za malo vise paznje prema osobi koja vam mnogo u zivotu znaci.

ZA SLOBODNE STRIJELCE:

Danas cete da sretnete jednu osobu koju dugo niste vdjeli. Mada je do sada samo prijateljstvo bilo u pitanju, ipak bi mogla da se probude sasvim nova osjecanja.

 

ZDRAVLJE

Malo vise paznje posvetite ishrani. Vise kretanja ce vam svakako dobro doci.

 

JARAC

POSAO

Danas cete imati priliku da se udaljite os svih poslovnih obaveza. Nece vam to tesko pasti, jer iza vas je jedan tezak period koji vam nije dao mnogo prostora za bilo sta drugo osim obaveza koje su od vas zahtijevale mnogo. Ovu nedelju iskoristite i provedite je sa ljudima koje volite.

 

LJUBAV

ZA JARCE KOJI SU U VEZI:

Pred vama je dan u kojem ce doci do velikih nesuglasica sa vasim partnerom. Oboje trenutno tjerate inat koji vam donosi samo nemir u vezu koja bi mogla biti tako harmonicna. Nesuglasice koje su pred vama tesko ce vam pasti, jer i sami ste u zadnje vrijeme postali mnogo emotivni. Previse svadja ne donose zeljenu srecu, zato pokusajte bar vi manje da tjerate inat voljenoj osobi.

ZA SLOBODNE JARCE:

Jedna vaga je luda za vama , ali vi to ne primjetite. Proslost vas vuce sebi,mada vam do sada nije donijela nista dobro. Sreca vam je blizu, ali vi morate da se odlucite da li zelite da zivite u proslosti, ili da krenete dalje sa svojim zivotom.

 

ZDRAVLJE

Glavobolja ce danas da vas prati sto ce vas naravno mnogo nervirati. Pred vama je dan u kojem vam je potrebno mnogo odmora.

Stranice: 1 2 3 4 5 6