SUTRA: Bik treba da se OPUSTI i UZIVA,Blizancima sledi POCETAK NOVE LJUBAVI…

SUTRA: Bik treba da se OPUSTI i UZIVA,Blizancima sledi POCETAK NOVE LJUBAVI…

18. lipnja 2021. 0 By Lala

BLIZANCI

POSAO

Danas ste imali namjeru da se distancirate od poslovnih obaveza, ali to vam nece poci za rukom. Jedan poziv ce da vam stvori veliku nervozu, jer vama je mir preko potreban. Necete moci da se opustite onako kako ste to zamisljali. Danas cete morati da zavrsite neke obaveze, i naravno da vam to nece biti pravi, jer ovu nedelju ste sasvim drugacije planirali.

 

LJUBAV

ZA BLIZANCE KOJI SU U VEZI:

Sa partnerom danas provodite jedan predivan dan. Vasoj sreci nece biti kraja, jer pred vama je nedelja  u kojoj dolazi do jednog predivnog iznenadjenja. Bicete sretni i zadovoljni sa desavanjima koaj su pred vama, jer ljubavna sreca vam je danas mnogo naklonjena. Pred vama je jedan predivan dan u kojem  cete shvatiti koliko ste voljeni.

ZA SLOBODNE BLIZANCE:

Jedna osoba ne moze da sakrije svoja osjecanja prema vama. Ukoliko uspijete da se udaljite od proslosti to bi mogao biti pocetak jedne nove ljubavi. Vasa buduca ljubavna sreca zavisi samo od odluke koju cete vi morati donijeti.

 

ZDRAVLJE

Danas za proleme necete znati, jer pred vama je dan u kojem cete se osjecati fantasticno.

 

RAK

POSAO

Ova nedelja vam napokon sonosi odmor i mir koji vam je i bio potreban. Iza vas je jedna teska sedmica u kojoj ste morali donositi vazne odluke, ali danas zaboravite na sve i mislite samo na sebe. Pred vama je jedna predivna nedelja  u kojoj cete vi itekako znati uzivati. Poslovne brige danas ostavite u stranu.

 

LJUBAV

ZA RAKOVE KOJI SU U VEZI:

Sa nekim desavanjima na ljubavnom polju niste zadovoljni, ali u zadnje vrijeme ni vi ne cinite mnogo kako bi se vasa veza bar malo popravila. Danas cete imati priliku da sa voljenom osobom porazgovarate o svemu, ali bez okolisanja i samo iskreno. Pred vama je nedelja u kojoj ce istina morati da izadje na vidjelo.Mozete mnogo da promjenite ukoliko se oboje malo vise potrudite, ali trenutno mnogo vise zavisi o vama.

ZA SLOBODNE RAKOVE:

Danas dolazi do jednog susreta koji ce da probudi losa osjecanja u vama. Jedna osoba iz proslosti ce danas da vas sretne prema kojoj niste bili iskreni. Poigrali ste se sa njenim osjecanjima, i  danas ce karma da vam dokaze da to niste smijeli uciniti. Pred vama je jedan dan u kojem  cete morati da budete sasvim iskreni, pa ako treba da zatrazite i oprostaj.

 

ZDRAVLJE

Pokusajte da se manje nervirate, jer to vam zaista nece ici u korist.

Stranice: 1 2 3 4 5 6