Ovaj neverovatan TEST otkriva u kojoj ste fazi života i šta vas čeka u budućnosti (ŽIVOT, ZABAVA, ODNOSI, SAVET)

Ovaj neverovatan TEST otkriva u kojoj ste fazi života i šta vas čeka u budućnosti (ŽIVOT, ZABAVA, ODNOSI, SAVET)

4. siječnja 2017. 0 By Admin

6 – NEVINOST

Život – Dok plovite kroz život, uvijek gledate pozitivnu stranu. Vi ste tip osobe kojem je čaša uvijek napola puna. Pronalazite radost u svim situacijama, dobro u drugim ljudima i ljepotu u svemu oko vas. Krasi vas neka vrsta hirovite lakoće i nevinosti. Cijenite svježe cvijeće, domaću hranu i predivni zalazak sunca. Ljubitelj ste ljudi, životinja, prirode, glazbe, hrane… gotovo svega!

 

Karijera – Imate veselu i otvorenu narav i drugima dajete osjećaj da su saslušani i cijenjeni. Najzadovoljniji ste kada su drugi zadovoljni vašim trudom. Djeca se prirodno osjećaju sigurno i udobno s vama. Dajete izvrsnu podršku. Ne sviđaju vam se položaji vođe jer se ne osjećate udobno kad drugima govorite što uraditi ili kako nešto uraditi. Bili biste izvrstan agent za korisničku podršku, njegovateljili mediciska sestra, facilitator, socijalni radnik ili radnik u ugostiteljstvu.

 

Odnosi – Imate velik krug prijatelja s kojima se volite družiti i izlaziti. Društveni ste leptir, ali nikome ne dopuštate da vam priđe previše blizu. Nećete tek tako podijeliti svoje boli ili probleme iz straha da druge ne razočarate. S teškim se situacijama suočavate… tako da se ne suočavate uopće. Radije ćete izbjegavati, nego se suočiti. Ne volite biti prisni s nekim jer pokušavate izbjeći sve što vam stvara nelagodu. Iz tog ste razloga površni u odnosima.

 

Savjet – Ne morate uvijek biti sretni, to je u redu. Podijelite svoju tugu ili nelagodu s nekim kome vjerujete. Zdravije je otpustiti tugu i bol, nego je potiskivati. U redu je izraziti puni spektar emocija. Iskusite život u punini umjesto da izbjegavate situacije koje vam nisu udobne; pristupite im polagano. Budite otvoreni za razna iskustva i ono što iz njih možete naučiti. Vidjet ćete da će vam dublji odnosi pričiniti više zadovoljstva od površnih. U redu je zbližiti se s nekim do koga vam je istinski stalo.

nastavak na sledecoj strani….

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12