Neočekivano istinit horoskop starih Slavena : Pronađite svoj znak i saznajte svoj pravi karakter

Neočekivano istinit horoskop starih Slavena : Pronađite svoj znak i saznajte svoj pravi karakter

23. studenoga 2016. 0 By Admin

24.08.-02.09. ŽAVORNJAK

Možete živjeti sami i nemate potrebu za osnivanjem obitelji. Vrlo ste predani radu, sve završavate prije roka, a imate velika očekivanja od kolega na poslu i prijatelja. Zbog toga prečesto sebe predstavljate kao žrtvenog jarca, koji pati zbog tuđih pogrešaka. Također, morate naučit braniti se protiv optužaba drugih. Imate jako dobro pamćenje.

 

03.09.-11.09. KARANFIL

Nije lako naći osobu kao što ste vi! Smjelu, s toliko jasnim i jednostavnim motivima. Uvijek štitite slabije od sebe, a spremni ste se žrtvovati za dobrobit drugih. Znate biti prilično tvrdoglavi i kada niste u pravu. Imate vrlo snažan karakter koji privlači ljude.

 

12.09.-22.09. LIJEPA KATA

I kada se nalazite na samom dnu i osjećate nagore, uspijevate biti nasmijani. U svoju okolinu unosite radost, cijenjeni ste i u poslovnom i privatnom aspektu. Vaš optimizam prelazi na druge ljude. Vi ste prirodno vedra osoba.

 

23.09.-03.10. VRIJESAK

Vi ste osoba poznata po profinjenom ukusu i lijepim manirima. Imate vrlo široko znanje i vrlo ste dobar i predani radnik. Znate cijeniti svoje vještine i vrlo ste dobar prijatelj onima do kojih vam je stalo. Izdržljivi ste i tolerantni.

 

04.10.-13.10. KAMELIJA

Iza vaše profinjene i otmjene pojave krije se čvrst karakter, a kada želite možete biti jako tvrdoglavi. Za žene kamelije može se reći da imaju muške osobine odlučnosti. Imate umjetničke sklonosti i vrlo razvijenu maštu.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8