Bik NIKAKO s Blizancima, Lavica će u Raku naći LJUBAV… Evo kakvih muškaraca DA SE KLONITE, a koji će vas ODVESTI DO OLTARA

Bik NIKAKO s Blizancima, Lavica će u Raku naći LJUBAV… Evo kakvih muškaraca DA SE KLONITE, a koji će vas ODVESTI DO OLTARA

8. veljače 2017. 0 By Admin

BLIZANCI

 

Ti u Ljubavi: Ti si majstor u flertu, i gde god da se pojaviš za sobom ostavljaš gomilu slomljenih muških srca. Ti ne želiš nikoga da povrediš, ali mladići se jednostavno zaljubljuju u način na koji se smeješ ili zabacuješ kosu. Ti uživaš da igraš ove igrice sve dok ne pronađeš mladića pored kog ceš želeti da se skrasiš.

 

Problem za romansu: Potrebno ti je prostora – i tip koji se lepi za tebe kao pijavica nema prolaz. Ne voliš ni ljubomorne mladiće, niti one koji se trude da te obuzdaju.

 

Tvoja srodna duša: Tebe privlači samostalna Vodolija, ali idealni mladić za tebe je Strelac jer će voleti tvoj avanturistički duh i majstor je u flertu, kao i ti!

 

Nije za tebe: Otkidaš na izgled Jarca, ali on ne ume da se izbori sa tvojom nezavisnošću.

 

 

RAK

 

Ti u ljubavi: Iako tvoj znak ima klešta, ti si osećajna ljubavna ptičica. Tebi je potreban mladić koji voli da se mazi kao i ti, ali u isto vreme i poštuje tvoje staromodne standarde. Važno ti je da se tvojim roditeljima dopada tvoj dečko jer je tebi najvažnija porodica. Tvoj idealni sastanak sa mladićem je kada ostanete kod kuće, i uživate gledajući zajedno filmove.

 

Problem za romansu: Emocije su za tebe sve, i nijedan mladić ne sme da zanemari činjenicu da je tebe lako povrediti. Kada se to desi – ti se zavlačiš u svoju ljušturu i patiš u tišini – uz veliku količinu čokolade.

 

Tvoja srodna duša: Nežna strana Device izlazi na površinu u tvom prisustvu.

 

Nije za tebe: Mladić Vodolija će prozreti tvoju dušu, ali neće biti nežan koliko je to tebi potrebno.

 

 nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6