Bik NIKAKO s Blizancima, Lavica će u Raku naći LJUBAV… Evo kakvih muškaraca DA SE KLONITE, a koji će vas ODVESTI DO OLTARA

Bik NIKAKO s Blizancima, Lavica će u Raku naći LJUBAV… Evo kakvih muškaraca DA SE KLONITE, a koji će vas ODVESTI DO OLTARA

8. veljače 2017. 0 By Admin

 

VAGA

 

Ti u ljubavi: Tvoje magične moći ti dozvoljavaju da privučeš baš onaj tip mladića koji želiš, a zatim baciš čini koje učine da se beznadežno zaljubi u tebe. Ovo ne znači da ti nisi probirljiva. Tvoj dečko mora da izgleda dobro i da se oblači dobro kao i ti.

 

Problem za romansu: Ponekad si više zaljubljena u osećanje zaljubljenosti, nego u svoju jaču polovinu. Ovo se dešava zato što si idealista i vidiš samo ono što želiš da vidiš kod svog dečka.

 

Tvoja srodna duša: Ne možeš da ignorišeš način na koji Ovan ulazi u prostoriju, ali on nije pravi za tebe. Rak će te obožavati kao niko drugi.

 

Nije za tebe: Vodolija razmišlja na sličan način kao i ti, ali se ne pronalazi u tvojoj romantičnoj strani.

 

 

ŠKORPIJA

 

Ti u ljubavi: Škorpija se ne boji da se bori za ljubav. Čim ošacuješ nekog tipa, ti instinktivno znaš šta da uradiš i kažeš da bi te on poželeo. U stvari, ti si toliko dobra u igri zavođenja da on pomisli kako on juri tebe. Ti konce uvek držiš u svojim rukama. Emocije držiš zaključane dok nisi sigurna da mu možeš verovati. A onda, on neće spoznati intenzivniju ljubav od tvoje.

 

Problem za romansu: Tvoja ljubomora se vidi na kilometar. Ako ti pođe za rukom da to veliko zeleno čudovište držiš pod ključem, dragi te nikada neće napustiti.

 

Tvoja srodna duša: Otkidaš na Ribe i Raka.

 

Nije za tebe: Tebi je potrebno mnogo više vremena i pažnje nego što je Strelac spreman da ti da.

 

 nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6