Bik NIKAKO s Blizancima, Lavica će u Raku naći LJUBAV… Evo kakvih muškaraca DA SE KLONITE, a koji će vas ODVESTI DO OLTARA

Bik NIKAKO s Blizancima, Lavica će u Raku naći LJUBAV… Evo kakvih muškaraca DA SE KLONITE, a koji će vas ODVESTI DO OLTARA

8. veljače 2017. 0 By Admin

LAV

 

Ti u ljubavi: Kraljevska Lavica voli da bude glavna u ljubavi. Mladiće pomalo plaši tvoja samouverenost i nezavisnost dok te ne upoznaju. Istina je da moćna kraljica džungle može da postane preplašeno mače kada joj neki mladic slomi srce. Duboko u duši, ti si mačkica koja voli da ima samo jednog mladića koga će zvati svojim. Duboko si odana, i to zahtevaš i od svog dečka.

 

Problem za romansu: Ponekad se taj tvoj veličanstveni ponos ispreči pravoj ljubavi jer ti je teško da priznaš da si pogrešila.

 

Tvoja srodna duša: Blizanci i Strelac ti nude uzbuđenje, ali pored Raka osećaš se sigurno i voljeno.

 

Nije za tebe: Kloni se kritički nastrojene Device koju plaši tvoje otvoreno samopouzdanje.

 

DEVICA

 

Ti u ljubavi: Stidljiva Devica nije od onih koji ljube a posle pričaju o tome. Ljubav je privatna stvar između tebe i tvog dnevnika. Tvoj ljubavni stil je pre da ga ostaviš da se pita, nego da napraviš prvi korak ili se besramno baciš na mladića. Ti ne želiš da budeš misteriozna. U suštini, ti si potpuno otvorena i iskrena, čim odlučiš da dozvoliš mladiću da ti se približi. Međutim, pre nego što se to dogodi, on će morati da te impresionira svojim umom.

 

Problem za romansu: Sklona si da mladiće brzo otpišeš, čak i posle samo jednog razgovora. Biceš i dalje prijatelj sa njima, ali ako nije super inteligentan i ne razmišlja brzo kao i ti, odlazi u zaborav.

 

Tvoja srodna duša: Ti poštuješ senzibilitet Jarca.

 

Nije za tebe: Tebe odbijaju ljudi koji su majstori drame. Možemo li da kažemo – Lavovi?

 

 nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6