Bik NIKAKO s Blizancima, Lavica će u Raku naći LJUBAV… Evo kakvih muškaraca DA SE KLONITE, a koji će vas ODVESTI DO OLTARA

Bik NIKAKO s Blizancima, Lavica će u Raku naći LJUBAV… Evo kakvih muškaraca DA SE KLONITE, a koji će vas ODVESTI DO OLTARA

8. veljače 2017. 0 By Admin

STRELAC

 

Ti u ljubavi: Kada je u pitanju ljubav, ti si opuštena. Mladići otkidaju na tebe jer ih ne zamaraš i ne dramiš bez potrebe. Ti voliš tipove koji vole dobro da se provedu, avanturističkog su duha i spontani su. Potrebno je i da budu iskreni i poštuju to što ti stvari posmatraš onako kakve jesu. Duboko u svom srcu, čezneš za putovanjima, pa te često privlače mladići egzotičnog izgleda ili oni koji potiču iz udaljenih mesta.

 

Problem za romansu: Tvoje srce bez problema skakuce od jednog do drugog mladića, zbog čega te često prati reputacija srcolomke. U suštini, tebi se može verovati, ali mladići su često nesigurni u tvojoj blizini jer si vrlo otvorena.

 

Tvoja srodna duša: Najbolje je da se držiš mladića slobodnog duha kao što su Vodolija ili Blizanac.

 

Nije za tebe: Mladić Rak je previše osetljiv za tebe.

 

JARAC

 

Ti u ljubavi: Za tebe je ljubav ozbiljna stvar. Nema šanse da dovedeš svoje srce u opasnost, osim ako si sigurna da su ti osećanja uzvraćena. Ti voliš da ispitaš okolinu, a zatim lagano uploviš u vezu. U tvojim romansama prijatelji igraju veliku ulogu jer ti često pribavljaju važne informacije!

 

Problem za romansu: Kad jednom uspostaviš vezu sa mladićem, ti si za ljubav na duge staze. Za tebe je raskid gotovo nemoguć zbog tvoje odanosti i odlučnosti da veza uspe.

 

Tvoja srodna duša: Bik i Devica te razumeju bolje nego bilo ko.

 

Nije za tebe: Tvoja oprezna priroda odbija žestoke tipove kao što su Lav i Ovan.

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6