15 ljubavnih horoskopskih parova čija se veza završava katastrofom

15 ljubavnih horoskopskih parova čija se veza završava katastrofom

14. veljače 2017. 0 By Admin

8. BIK i VODOLIJA

Bik i Vodolija imaju jako male šanse da postanu pravi par. Oba ova znaka su veoma određena u tome kako žive svoj život i teško će se žrtvovati zarad drugog tako da su na neki način osuđeni na propast čak i pre nego što i pokušaju da uđu u vezu. Vodolije su otvorene osobe, slobodnog duha, koje kroz život idu brzo i nepredvidljivo.

 

 

Bikovi, s druge strane, vole stabilnost i mogu biti i pomalo posesivni pa je lako pretpostaviti zašto ovakav spoj ne funkcioniše. Vodoliju neće zanimati Bikova potreba da ih smiri i skrasi na jednom mestu, dok se Biku ne dopada činjenica da Vodoliju ne može da kontroliše kao i to što nisu sigurni u vernost partnera.

 

http://www.nasidani.com/2017/02/14/da-li-ste-medu-njima-pet-horoskopskih-znakova-pred-kojima-svi-padaju-na-kolena/

9. RIBA i LAV

Riba i Lav ne mogu da se slože po mnogim pitanjima. Dok Lav sanja velike snove i spreman je da učini nešto i da ih ostvari, Riba najčešće samo sanjari o stvarima za kojima žudi nego što će preuzeti bilo šta da svoje žudnje i ostvari. Lavu je to dosadno i veoma frustrirajuće pogotovo kada se sanjarenje pretvori u mrzovolju, a ovu osobinu Ribe Lav može da tumači i kao slabost i manjak snage.

 

 

Lav traži puno pažnje što može činiti da se Riba oseća neprijatno. Lav voli da stvari istera na čistac dok je Riba spremna da sedi i da se guđi u svojim emocijama tako da je ovo prilično težak spoj.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8