JARAC- Nostradamusov horoskop: Kakvu sudbinu vam predviđa najveći prorok na svijetu i otac savremene astrologije

JARAC- Nostradamusov horoskop: Kakvu sudbinu vam predviđa najveći prorok na svijetu i otac savremene astrologije

21. travnja 2017. 0 By Admin

Ovim znakom Zemlje dominira Saturn, donekle i opasni Mars. Ambicija, ustrajnost i upornost odlike su Jarca, duh ozbiljan, rjedje vedar. Zabavlja se malo, mada ima u sebi smisla za humor i cinizam. Chesto se osjeca frustriran, vjerojatno zato jer je privuchen apsolutnim. Chesto je hiperaktivnog temperamenta, i chesto u zurbi.

 

Odlikuje se sposobnoschu zivljenja sadashnjeg trenutka. Ponekad pokazuje i nedostatak diplomacije, ali ne i lukavstva, zelje za visokim drushtvom, uspjehom, uz svu energiju i jednostavnost. Osjecaji su mu cesto hladni kao kamen: svojim hladnim filozofskim stajalishtem impresionira masu i nameche se; volja mu je cvrsta, prodorna, konstruktivna, kad sretne jachega – ischekuje; opak je protivnik, svjestan je svoje snage; ako mu masa povladjuje, postaje – despot; ne bjezi ni od chega, fatalist, fanatik. Intelekt dogme, ochuvanje izgradjenog, ozbiljnost, snalazljivost, ponekad nedrushtvenost.

 
Jarac je chesce shutljiv i nerado se povjerava drugima, izbjegavajuci savjete. Ponekad je tezak osobenjak, voli raditi sam, ne voli da mu netko smeta. U tome prilichno uspijeva jer je uporan i tvrdoglav, shto nimalo ne skriva, vec i dokazuje – ponekad i na brutalan nachin. Chesto je hrabar i ne boji se nikakvih prijetnji. Ne voli niti zeli puno razgovarati, ako nije posebno raspolozen.

 

 

Kod njega je ipak na prvom mjestu njegova radna sposobnost i racionalnost, ponekad i koristoljubivost, pa se chesto penje i do vrha drushtvene ljestvice. Iako zapada u melankolichna raspolozenja, njeznost mu nije najbolje poznata osobina. Rodjeni je praktichar, kako na poslu, tako i u ljubavi.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5