Mesečni horoskop za posao i novac: finansijske astro prognoze za maj 2017. godine

Mesečni horoskop za posao i novac: finansijske astro prognoze za maj 2017. godine

26. travnja 2017. 0 By Admin

Vodolija pred značajnim događajem u karijeri, Škorpija treba da povede računa o troškovima…

 

Ovan

Maj 2017. godine je produktivan mesec na profesionalnom polju, zato što je Sunce u kući novca Ovna i u dobrom je odnosu s Plutonom, smeštenim u kući karijere Ovna. Merkur, vladar kuće posla Ovna, nastavlja direktnim hodom 3. maja i pravi konjunkciju s Uranom i trigon sa Saturnom. To su aspekti koji vode prema reorganizaciji, modernizaciji ili obnavljanju radnih metoda što se odnosi i na okruženje, kroz prvi deo meseca.

 

 

U drugom delu mjeseca i Merkur ulazi u kuću novca Ovna i povećava interes za postizanje veće efikasnosti u radnom okruženju i poboljšanje posla. Ovaj merkurski proces već se odvijao u pozadini i pridaje značaj komunikaciji, sticanju informacija i putovanjima. I saradnja s drugima proći će proces promena.

 

 

 

Bik

Sa Suncem u Biku, prve dve dekade povoljne su za promocije, širenje društvenih krugova, prepoznatljivost i sticanje poštovanja. U prve dve dekade meseca bićete vitalni, dobro ćete se organizovati u poslu, administrativna pitanja rešavaćete s lakoćom i sve to vodi prema uspehu.

 

 

Imaćete potrebu da budete na vrhu ili da dođete do vrha, naporno ćete raditi i prihvaćati obaveze. Ipak, budite oprezni kada se radi o financijskim pitanjima, neke prilike neće biti profitabilne kako se u početku mogu činiti, zato što Mars ide prema opoziciji sa Saturnom i donosi poteškoće i razne prepreke.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6