Mesečni horoskop za posao i novac: finansijske astro prognoze za maj 2017. godine

Mesečni horoskop za posao i novac: finansijske astro prognoze za maj 2017. godine

26. travnja 2017. 0 By Admin

Blizanci

Merkur, vladar Blizanca nastavlja direktnim hodom 3. maja 2017. godine i možete očekivati više pozitivnih rezultata. Iznenađujuć Mars je u Blizancima, pun energije i inicijativan. Mars vam daje hrabrost, odlučnost i natjecateljski duh. Može pokrenuti neke stvari i možda će vam pomoći da razjasnite neka pitanja.

 

Kako god bilo, čini se da ćete se morati boriti za nešto, uložiti više truda i aktivirati se više nego inače. Morate biti strpljivi, stvari će se posložiti kako želite, ali nakon što uložite trud. Budite uporni. Finansijska situacija tokom maja je zadovoljavajuća, ali bi mogli imati veće troškove no inače.

 

 

Rak

Konačno, u maju se stvari vraćaju na svoje mesto. Venera se nalazi u kući karijere Raka (sada u direktnom hodu) i obećava sreću, naklonost nadređenih, uspjeh zahvaljujući vašim talentima, diplomatske odnose ili ugodna i korisna poznanstva, posebno u prvom delu meseca.

 

 

Merkur se, isto tako, nalazi u kući karijere Raka i nastavlja direktnim hodom, te vam omogućuje napredak. Mogućnost ostvarenja uspeha tokom maja je povećana, ali moraćete uložiti dosta truda. Pripremite se za naporan rad i suzdržite se od spletki iza scene: neprijatelji se mogu pokrenuti. Finansijska situacija je stabilna, posebno u prve dve dekade maja.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6