Mesečni horoskop za posao i novac: finansijske astro prognoze za maj 2017. godine

Mesečni horoskop za posao i novac: finansijske astro prognoze za maj 2017. godine

26. travnja 2017. 0 By Admin

Lav

Sunce, vladar Lava, nalazi se u kući karijere Lava. Tokom maja 2017. godine imat ćete mogućnosti za ostvarenjem svojih ciljeva, za jačanjem autoriteta, usponom na hijerarhijskoj ljestvici i za isticanjem. Vaš poslovni život će biti osvježen. Uspjeh koji ostvarite bit će povezan sa znanstvenim ili kulturološkim okruženjem, obrazovanjem, putovanjima ili s inozemnim suradnjama.

 

 

Mars će vas pogurati u grupne aktivnosti kroz koje ćete djelovati energičnije i najverovatnije biti u ulozi vođe. Neće uvek sve teći glatko, biće prepreka, ali te prepreke ćete premostiti strpljenjem i diplomatskim pristupom. Finansijski ćete se oporaviti i možete očekivati iznenađenja, uglavnom ugodna.

 

 

Devica

S Marsom u kući karijere Device, očekujte intenzivnu poslovnu aktivnost, preuzimanje inicijative i donošenje odluka. Stvari kreću na bolje, posebno kada Merkur, vladar Djevice, krene direktnim hodom 3. svibnja. Nije savršeno, ali uz dozu strpljenja i prilagodljivost, na pravom ste putu. Poslovni početak ili kreativan posao, obrazovanje i putovanja (vezano za posao i obrazovanje) donose vam uspeh i zadovoljstvo.

 

 

Zarada, posao, investicije, fondovi, donacije, naslijeđe i tako dalje, mogu predstavljati izazov, ali ćete kroz to imati više uspeha nego prije. Ipak nemojte preterati ili rizikovati.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6