Ko se rodi u oktobru, ovoga se MORA ČUVATI: Staro narodno verovanje precizno proriče vašu sudbinu!

Ko se rodi u oktobru, ovoga se MORA ČUVATI: Staro narodno verovanje precizno proriče vašu sudbinu!

18. svibnja 2017. 0 By Admin

Maj

 

Muško: Ako se rodi 1, 3, 5, 7, 9… dana ovoga meseca, biće oštra pogleda, lepolik, hrabar i dobar vojnik. Izbegavaće i najmanje društvo; – Ako se pak rodi 2, 4, 6, 8, 10… dana, biće druževan, veseo, šaljiv, milostiv, nežan i ljubazan, osobito prema ženskima. Ako se nauci posveti, služiće narodu, iz koga je ponikao, na diku. U dubokoj će starosti osiromašiti, ako se još u mladosti na nauči čuvanju.

 

Žensko: Biće zdrava, krupna, rumena i odveć prijatana. Ako se zarana i sretno uda, biće i mužu a i svojoj porodici na diku i ponos.

 

Jun

 

Muško: Ko se rodi 1, 3, 5, 7, 9… dana ovoga meseca biće visok, mudar, bojažljiv, gostoljubiv i svakome dobro došao, a po kadkad i prznica. Na lepo će odelo više držati, nego na jelo i pića. – Ako se pak rodi 2, 4, 6, 8, 10… dana, ako se posveti nauci biće učen; ako li se pak ne posveti, u starosti će se zdravo kajati. Sreća ga u tuđini čeka.

 

Žensko: Biće lepa, vitka. Prvi i drugi ljubaznik će je ostaviti. Kad se uda, s prvim će mužem hrđavo živeti i naskoro će ostati udova. S drugim će mužem u svakom zadovoljstvu poživiti. Naprasitost i jed će je u bolest baciti.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6