Ko se rodi u oktobru, ovoga se MORA ČUVATI: Staro narodno verovanje precizno proriče vašu sudbinu!

Ko se rodi u oktobru, ovoga se MORA ČUVATI: Staro narodno verovanje precizno proriče vašu sudbinu!

18. svibnja 2017. 0 By Admin

Novembar

 

Muško: Ko se rodi ovog meseca, biće lep, vesele naravi, ponošljiv, pametan i zadovoljan. Ne treba ništa da uzima olako, jer sve što leti, ne jede se. Mnogi će ga neprijatelji na zlo navesti. Ako bude vojnik, biće strastven lovac i vrlo opasan kako neprijatelju na bojištu, tako devojkama u igri.

 

 

Žensko: Biće umiljata, smeđa, duge kose, a kratke pameti. Ginuće za vojnicima i lovcima. Mnogi će se u nju zaljubiti, a ona će ih sve ismevati.

 

 

Decembar

 

Muško: Ko se rodi ovog meseca, biće lepog i vitkog tela, jogunica, ljutica, gostoljubiv, uobražen. Kad kakvu radnju bude preduzimao, treba da pita za savet svoje prijatelje, jer će inače, ako pri svome uobraženju nepokolebiv ostane, u svkom poduzeću nesretan biti. Mnogo će putovati i kod stranaca će imati više uvaženja, nego kod svojih rođenih. Biće smrzla, te će se zdravo utopljavati. Ako bude imućan, sirotinji će mnogo dobra učiniti.

 

Žensko: Biće muškobana, ali ipak prijatna i milostiva. Bolovaće vrlo malo. Svaki će joj posao, kao vrednoj i valjanoj gazdarici, ići od ruke. Od svoje dece i unučadi, dočekaće veliku radost.

 

( IZVOR: OPANAK.RS, STIL )

Stranice: 1 2 3 4 5 6