Ko se rodi u oktobru, ovoga se MORA ČUVATI: Staro narodno verovanje precizno proriče vašu sudbinu!

Ko se rodi u oktobru, ovoga se MORA ČUVATI: Staro narodno verovanje precizno proriče vašu sudbinu!

18. svibnja 2017. 0 By Admin

Jul

 

Muško: Ko se rodi ovog meseca, biće smeđ, povisok, razuman, pravičan, junačan, slobodan, jakog telesnog sastava i nagao, zbog toga mu se valja čuvati svake prepirke i svađe, jer može vrlo lako dopasti bede. Biće ljubitelj dobra pića i lepih jela.

Žensko: Biće pobožna, rečita i prema nepoznatim prijatna. Ljubiće snažne i odvažne ljude, a osobito vojnike. Vrlo će se lako razgnjaviti, zatim odmah gnjev svoj stišati i nanesenu joj uvredu velikodušno oprostiti.

 

Avgust

 

Muško: Ko se rodi ovog meseca, biće lep, srednjeg uzrasta, pobožan, ali i žestok, ugledan i čuven. U nauci će dobro napredovati. Za opšte će dobro sve pregoreti, ali neće nikakve blagodarnosti za to od svojih sunarodnika požnjeti. Ako se oda na trgovinu, biće pečen trgovac, a i obogatiće se.

 

 

Žensko: Biće lepa, crnomanjasta, duge kose, mislostiva, a ponekad gorda i ponošljiva. U životu će svome mnoge teške i sumorne dane provesti. Ako se rano uda, neće bog zna kako biti sretna; ako li se pak do svoje 30. godine ne uda, vrlo lako može do groba devovati.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6