Najopširniji  Mesečni horoskop za jun 2017. godine: Škorpije očekuje romansa a Vage poslovni uspeh

Najopširniji Mesečni horoskop za jun 2017. godine: Škorpije očekuje romansa a Vage poslovni uspeh

6. lipnja 2017. 0 By Admin

OVAN

Poslovna dinamika nameće nove dileme u odnosu sa saradnicima, okolina Vam daje do znanja da ne odobrava uvek Vaše stavove ili ponašanje. Ipak, strategija koju spovodite na kraju donosi pozitivne rezultate, naročito u finansijskom smislu ili u pravcu profesionalnog usavršavanja. Preostaje Vam da unapredite svoju popularnost u poslovnom okruženju.

 

 

Nema potrebe da zaoštravate rivalski odnos sa osobom koja ima veliki uticaj na Vašu okolinu. U periodu od 09. juna, očekuje Vas niz korisnih susreta koji nagoveštavaju dobru perspektivu u poslu kojim se bavite. Ovo je povoljan period za javni nastup, za testiranje i proveru praktičnog znanja ili profesionalnih sposobnosti. Investirajte svoje znanje i mogućnosti u perspektivni posao. Prolazite kroz različite faze emotivnog raspoloženja, ali rešili ste da preuzmete stvari u svoje ruke. Zbog brojnih susreta ili dinamičnih događaja koji Vas prate u društvenom životu, delujete atraktivno i privlačno na osobe u svom okruženju.

 

 

Međutim, povremeno ne možete da kontrolišete svoje strasti ili zanos koji osećate prema bliskoj osobi, a to može da se reflektuje u kontrastima. Ponekad spontanost u izražavanju osećanja predstavlja najbolji odgovor. Važno je da usrećite svog partnera ili da osećate uzajamnu naklonost. U ljubavnoj perspektivi, dobro se dobrim vraća. Ljubav ili osećanja daju najjaču snagu, ako ih pravilno usmeravate. Nema razloga novim ljubavnim izazovima, ali budite i dovoljno iskreni u izražavanju svojih osećanja.

 

 

SUGESTIJA: Prisustvo Sunca i Merkura u trećem polju, podstiču zanimljive kontakte, raznovrsna iskustava i priliv nove kreativne energije. Posebno zanimljive situacije Vam donosi uticaj Marsa u četvrtom i Jupitera u sedmom polju, i specifičan uticaj Venere i Urana u Vašem sazvežđu. Prihvatite mogućnost za profesionalnim napredovanjem i ličnim usavršavanjem. Vaši ciljevi su dostižni, možete ostvariti uspeh i sreću na različitim stranama – pokažite dobru volju i upornost. Sačuvajte pravilan poredak vrednosti, ljubavni život predstavlja zajednički vrhunac i zadovoljstvo.

 

 

BIK

Delujete odlučno u svojim namerama i umete da ostavite dobar utisak u susretu sa saradnicima. Okolnosti su na Vašoj strani i do izražaja dolaze Vaše pregovaračke ili praktične sposobnosti. Važno je da u odlučujućem momentu pravilno dozirate svoju prednost u odnosu na poslovne konkurente. Povremeno Vašu pažnju zaokupljaju poslovi koji podrazumevaju određeni stepen rizika ili »lidersku ulogu«.

 

U periodu oko 17. juna, moguća je prolazna finansijska »kriza«, što će Vas dodatno motivisati da prihvatite neke dopunske poslove. Krajem meseca, očekuju Vas bolji uslovi i dobra prilika da udvostručite svoju zaradu. Nema razloga za lažnu skromnost ili za profesionalnu nesigurnost, pokažite da posedujete široko znanje i dobru veštinu. Povremeno kao da Vam nedostaje nečije emotivno razumevanje, imate utisak da se polako udaljavate od jedne drage osobe.

 

 

Potrebno je da iskreno razgovarate sa svojim partnerom ili da otvoreno preispitate zajedničke planove. U ljubavi ne treba igrati »pogrešnu ulogu« zavaravajući sebe, da je moguće sve držati pod strogom kontrolom i tako se zaštititi od emotivnog razočarenja. Važno je da korigujete svoje propuste, sve je moguće ispraviti i ulepšati pod uslovom da se oslonite na svoja osećanja. Ako ste mladi ili slobodni, osećate emotivnu nesigurnost i Vašu pažnju često privlače osobe različitih profila. Tek kada shvatite svoje emotivne zablude, možete da napravite dobar izbor. Na sreću Vaši »ljubavni snovi« i planovi mogu da se ostvare.

 

 

SUGESTIJA: Prisustvo Sunca i Merkura u drugom, uz pozitivan uticaj Venere u Vašem sazvežđu i Marsa u trećem polju, predstavljaju sjajnu kombinaciju željenog i dostižnog, praktičnog i ljubavnog. Potrebni su Vam konkretni potezi i praktična rešenja. Sreća je na Vašoj strani, možete da ostvarite zapaženi uspeh. Nivo Vaših profesilonalnih i ličnih mogućnosti, uvećava se u skladu sa Vašim raznovrsnim interesovanjima. Povoljni uticaji Jupitera i Plutona deluju na Vaše duhovno uzdizanje, imate mogućnost da unapredite svoje životno iskustvo iz raznih oblasti. Ipak, prisustvo Saturna u osmom i Urana u dvanaestom polju opominje na diskreciju, oprez i mudrost.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6