Najopširniji  Mesečni horoskop za jun 2017. godine: Škorpije očekuje romansa a Vage poslovni uspeh

Najopširniji Mesečni horoskop za jun 2017. godine: Škorpije očekuje romansa a Vage poslovni uspeh

6. lipnja 2017. 0 By Admin

BLIZANCI
Pred saradnicima delujete vrlo zahtevno i preduzimljivo, često se nalazite u dobroj poziciji kada se odlučuje o širim poslovnim interesima. Budući da ste Vi osoba koja vodi računa o svom profesionalnom usavršavanju i materijalnim interesima, teško možete da se pomirite sa situacijom da neko ograničava Vaše zahteve. Imponuje Vam posao u kome do izražaja dolaze Vaše praktične sposobnosti i efikasnost.

 

 

U periodu do 19. juna, potrebno je da ispunite svoje redovne obaveze ili da izmirite neka finansijska dugovanja. Krajem meseca obratite pažnju na svoj poslovni imidž, stil izražavanja ili javni nastup. Većinu poslovnih ciljeva uspešno možete da ostvarite zahvaljujući dobroj saradnji, kroz različite kontakte i na osnovu nečijeg protežiranja. Nalazite se u sjajnoj formi i stalo Vam je da se predstavite u skoro savršenom svetlu pred osobom koja Vam se dopada. Delujete snalažljivo ili zavodljivo u različitim susretima i umete da šarmirate svoju okolinu.

 

 

Ljubavnu sreću je moguće ostvariti uz odgovarajućeg ili očaravajućeg partnera. Atmosfera ljubavi, pozitivnih emocija i bliski kontakti, imaju posebnu čar koja Vas pokreće na akciju. Sve je lako, kada se »ljubavne kockice« slože u romantičnu sliku. Prijaće Vam sentimentalna nota koju partner unosi u zajednički život, momenti romantike i uzavrelih strasti. Ako ste mladi ili slobodni, predstoje Vam zanimljivi kontakti. Zablistaćete u ljubavnoj romansi, priželjkujete vezu sa jednom zanimljivom i nesvakidašnjom osobom.

 

 

SUGESTIJA: Prisustvo Sunca i Merkura u Vašem sazvežđu, uvećavaju mogućnosti za afirmacijom, uspehom i srećom na različitim stranama. Prate Vas srećne okolnosti i prilika da ostvarite svoje velike snove, potrudite se da dobro investirate u svoju budućnost u skladu sa ličnim aspiracijama. Sa povoljnim aspektima Venere u dvanaestom i Marsa u drugom polju, uz uticaje Jupitera i Urana, nalazite se u prilici da usmeravate svoje misli i energiju na privatne planove, imovinske aspekte i na partnerske odnose. Sreća, ljubav i uspeh, predstavljaju sjajnu i dostižnu kombinaciju, pratiće Vas dobre prilike i osetićete priliv dodatne energije.

 

 

 

RAK

Pažljivo analizirate različite prilike na poslovnoj sceni i ne želite da se pomirite sa nekim prosečnim standardima koji vladaju u Vašoj okolini. Tražite efikasniji model poslovanja kako biste unapredili svoju poziciju, ali postoje situacije koje zahtevaju širi dogovor ili kompromis. Saradnici Vam zameraju da olako prelazite preko određenih ponuda ili da se suviše rukovodite za ličnim procenama, ne uvažavajući nečije mišljenje.

 

 

U periodu od 18. juna, pojačajte inicijativu kako biste rešili neka imovinska, pravna ili statusna pitanja. Uspešne formule treba ponavljati u različitim situacijama, kao garanciju za poslovni ili novčani dobitak. Eksperimente možete primenjivati samo u proverenim situacijama, koje ne prevazilaze Vaše dosadašnje znanje ili iskustvo. Krajem meseca, očekuju Vas značajne promene. U skladu sa raspoloženjem delujete zanosno i vodite aktivan društveni život, često se nalazite u prilici da ostvarite nove ili neobične emotivne kontakte. Ipak, Vaše emotivno interesovanje za određenu osobu nije uvek i trajnog karaktera. Nema potrebe da igrate »pogrešnu ulogu«, jer loši potezi mogu da Vam iskomplikuju ljubavni život.

 

 

Ako priželjkujete strasnu avanturu, onda Vas ništa neće sprečiti da ostvarite svoje »tajne namere«. Imponuje Vam saznanje da pobođujete pažnju i da ostavljate veliki utisak na okolinu. Ako ste mladi ili slobodni, očekuju Vas zanimljivi susreti. U prepoznatljivom maniru umete da primenite odgovarajuću taktiku i da zavedete određenu osobu. Važno je da osvojite nečije iskrene simpatije i da imate pravi podsticaj ili emotivnu inspiraciju.

 

 

SUGESTIJA: Prisustvo Sunca i Merkura u dvanaestom ka Vašem zavežđu, uz Marsa u Vašem prvom polju, a do 21. juna i sa direktnim uplivom Sunca, donose Vam niz sjajnih promena, doživećete novi „preporod“ kroz mogućnosti koje Vam donose uspeh, sreću i ljubavni zanos, zablistaćete u najlepšem sjaju. Posebne privilegije Vam donosi povoljan uticaj Venere u jedanaestom polju uz Jupitera, Neptuna, Plutona i SMČ-a. Do velike sreće i uspeha se ne dolazi na lak način, ali snovi su dostižni. Sačuvajte pozitivnu orijentaciju u različitim pravcima. Važno je da pravilno usmeravate svoju energiju, jer uvek postoji dobro rešenje i zajednička sreća.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6