Veliki nedeljni horoskop: Ribe napokon uživaju u ljubavi, Blizance čeka veliki korak

Veliki nedeljni horoskop: Ribe napokon uživaju u ljubavi, Blizance čeka veliki korak

12. lipnja 2017. 0 By Admin

Strelac

U polju ozbiljnih emotivnih i bračnih partnerstava, Merkur i Sunce prave opoziciju na Saturn u vašem znaku. S druge strane, postoji dobar aspekt ka Jupiteru, planeti koja vlada vama. Od vas u velikoj meri zavisi na koji način ćete funkcionisati u odnosu sa voljenom osobom. Vi se možete uskladiti i prilagoditi i na taj način smiriti stvari i doprineti da sve ide kako treba.

 

 

Moguće je da mnogi od vas nisu sada spremni na tako nešto, da su suviše dugo trpeli neke situacije i da ne žele čak ni da pokušaju da poboljšaju kvalitet odnosa u kojem su. Odnosi sa drugima, sa kolegama, poslovnim partnerima i saradnicima tokom ove nedelje su predstavljeni kroz povremene prepreke, nesuglasice i nerazumevanje. Sada ih je to mnogo lakše prevazići nego u prethodnom periodu, ali ne smete da poleknete na prvoj prepreci, već da nastavite dalje ka onome što želite.

 

 

Neki od vas mogu dobiti i novu ponudu za posao ili neku formu promene u okviru postojećeg radnog mesta. Razmislite, izgleda da od ovoga može biti fine priče. Zdravlje vam je super.

 

 

Jarac

Ove sedmice ćete biti intenzivniji, ljubomorniji, posesivniji. Samim tim ćete biti previše opterećeni partnerovom vernošću i moguće je da ćete videti probleme i tamo gde ih nema. Moguće je da ćete svesno ili nesvesno, pritiskati voljenu osobu, pokušavati da je na neki način “ograničite” ili je konstantno kontrolisati porukama i pozivima. Pokušajte da se opustite malo. Kao prvo nikoga ne možemo kraj sebe zadržati kontrolom i manipulacijom, ako ta osoba zaista želi da ode na neku drugu stranu.

 

 

Kao drugo ko vam kaže da su ovi vaši strahovi i opterećenost uopšte istiniti i tačni? Ukoliko ste sami, Venera iz vašeg polja ljubavi u odličnom je aspektu sa Marsom iz vašeg polja ozbiljnih partnerstava. Neko vas hoće i to odmah. Još samo da vi kažete “da”. Na poslu vama dolaze najteže obaveze, od vas se uvek najviše očekuje, svi se nešto oslanjaju baš na vas. Jako je teško izgurati ovoliki teret odgovornosti koji je na vašim plećima, ali vi se borite kako znate i umete. S druge strane, svesni ste da niste dovoljno nagrađeni za sve ono što obavljate, radite. Postoji mogućnosti za povrede, bilo na poslu, bilo pri obavljaju sportsko – rekreativnih aktivnosti.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6