Veliki nedeljni horoskop: Ribe napokon uživaju u ljubavi, Blizance čeka veliki korak

Veliki nedeljni horoskop: Ribe napokon uživaju u ljubavi, Blizance čeka veliki korak

12. lipnja 2017. 0 By Admin

Lav

U ovu sedmicu ulazite sa opozicijom Sunca, vašeg vladara sa Saturnom, vladarom partnerskih odnosa. Nekog zastoja u komunikaciji sa voljenom osobom može biti, povremenog nerazumevanja takođe. No, dobro je što ovo nisu naročito trajni aspekti. Slobodni Lavovi će biti potaknuti Uranom, planetom koja će vas tokom ove sedmice pogurati, učiniti da se osećate bolje, spremnije za neke avanture, za nova poznanstva, za druženja i izlaske.

 

 

Doduše, može vam doneti i neke kratkotrajne pričice preko prijatelja ili preko društvenih mreža, ali u svakom slučaju osećaćete se više nego dobro. Neki od vas će, biti uvučeni u odnos koji će na samom svom početku izgledati samo kao još jedna avantura u nizu, ali ima velike predispozicije da se pretvori u nešto trajnije i ozbiljnije. Slušajte sebe i svoj unutrašnji glas tokom ove nedelje. Naime, intuicija će vam toliko biti aktivirana, da ako iole obratite pažnju na nju ne postoji način da pogrešite i povučete neki potez koji vam ide na štetu. Takođe, lakše ćete nego inače otkrivati i osetiti ko je na vašoj strani i ko je spreman da vas podrži, a ko priča prazne priče. Neki zastoji u poslovnim dogovorima jesu mogući, ali ćete i na njih uspeti da utičete.

 

 

Nekima od vas otvoriće se prilika za promenu radnog mesta ili za uvođenje nekih novina koje vam idu na ruku. Sa malo strpljenja ova sedmica je jako dobra po vas. Novčani segment jeste dobar, ali da ne biste napravili neki pogrešan potez i uložili novac u nešto što je neisplativo, slušajte sebe.

 

 

Devica

Emotivni i bračni odnosi imaju sve predispozicije da funkcionišu više nego dobro tokom ove nedelje. Vi i partner ste u skladu, postoji dobra komunikacija i razumevanje, i u suštini – neće biti nekih tamnih oblaka nad vašim nebom. Ono što ne valja jeste – mogućnost da neki od vas počnu da obraćaju pažnju i na osobe « sa strane ». Tu biste trebali da budete obazrivi i da ne tražite « hleba preko pogače », jer em možete biti otkriveni od strane voljene osobe, em se možete za tu treću osobu zainteresovati više nego što ste mislili… ili planirali. Budite dobri! Ukoliko ste usamljeni, komunikativni ste, održavate priču sa više osoba, jednostavno – super vam je i hoćete da uživate u svakom trenutku.

 

 

Da neki odnos možete započeti sada, pa možete. Ako uopšte budete uspeli da se odlučite koga tačno da izaberete od gomile udvarača sa kojima flertujete. Vaš vladar je u polju karijere, praveći odlične aspekte na Jupitera u vašem polju posla i novca, planetom koja istovremeno vlada vašim saradnjama i partnerstvima. Imate jako dobre šanse da pokrenete neke nove poslovne priče, pogotovo ako ste se oko istih trudili neki duži vremenski period unazad. Doduše, biće aktuelna ove nedelje i opozicija od strane retrogradnog Saturna, što bi moglo povremeno da vam donese manje prepreke, zastoje koje ćete vi uglavnom vrlo uspešno prevazilaziti, kroz svoju rečitost, sposobnost ubeđivanja i iznalaženja praktičnih rešenja.

 

Odlične pozicije za zaradu tokom ovog perioda. Možda biste mogli da razmislite o smanjenju nekih troškova ili da vrlo pažljivo isplanirate investicije. Postoji mogućnosti za povrede ili blaže prehlade mlađim Devicama.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6