Veliki nedeljni horoskop: Ribe napokon uživaju u ljubavi, Blizance čeka veliki korak

Veliki nedeljni horoskop: Ribe napokon uživaju u ljubavi, Blizance čeka veliki korak

12. lipnja 2017. 0 By Admin

Vodolija

Uglavnom će dolaziti do nekih razmimoilaženja kada je komunikacija u pitanju, ako oboje budete insistirali na tome da je samo vaše mišljenje bitno i da ste jedino vi u pravu – može doći čak i do kratkotrajnog ćutanja sa obe strane. Ukoliko ste usamljeni, budite rasterećeni, budite opušteni, budite svoji. Ima zanimljivih ljudi oko vas, nemojte tvrditi da vam je kod kuće najlepše, nego izađite i provedite se. Svakako ćete ostvariti neka zanimljiva poznanstva i konekcije.

 

 

Pored Marsa koga imate u polju svakodnevnih poslovnih obaveza, pa povremeno teško ostvarujete dobar odnos sa kolegama, a i nervirate se više nego inače, ipak pred sobom imate jednu odličnu poslovnu nedelju. Vas je već neki izvestan period krenulo kada je posao u pitanju i ovaj trend se nastavlja i dalje. Do vas stižu ponude, poslovne šanse, prilike.

 

 

Samo treba izabrati šta je od ovoga dobro i šta valja, a odbaciti ono što je nepotrebno. Iznenadni preokreti, iznenadni kontakti od strane potencijalnih poslovnih saradnika, moguće čak i sa strancima. Još jedna dobra nedelja za vas. Da će biti troškova i odliva novca, hoće, ali će bviti i priliva. Moguće su prehlade, nervoza, bolovi u stomaku.

 

Ribe

Vaše emotivne veze i bračne zajednice ostavljaju iza sebe jedan negativan i naporan period i polako ulaze u jednu mnogo bolju fazu. Vi i partner ćete tokom ove sedmice harmoničnije funkcionisati jedno sa drugim, biti spremniji za prilagođavanje i ostvariti neuporedivo bolju komunikaciju. Neće biti baš sve savršeno, verovatno je da ćete se nekoliko puta ove nedelje “natezati” sa voljenom osobom, ali suština je sve će se ovo rešiti brzo lako, a vama dvoma slede dobri dani.

 

 

Vladar vašeg znaka Jupiter, od ove je sedmice u svom punom direktnom hodu, što će Ribama doneti da prepreke kojih je bilo do sada, počinju polako da se sklanjaju I da se pred vama otvara širok put ka uspehu. To ne znači da ćete ga ostvariti preko noći, ali znači da ćete tokom ove nedelje ostvariti vrlo značajne kontakte i dogovore. Dobar odnos između priliva i troškova. Vrlo razumno koristite novčana sredstva koja imate. Računajte na neke dodatne naplate. Mogućnosti manjih prehlada ili virusnih infekcija.

 

 

Stranice: 1 2 3 4 5 6