Veliki nedeljni horoskop: Ribe napokon uživaju u ljubavi, Blizance čeka veliki korak

Veliki nedeljni horoskop: Ribe napokon uživaju u ljubavi, Blizance čeka veliki korak

12. lipnja 2017. 0 By Admin

Vaga

Od ove sedmice naglašenije je bolje razumevanje sa voljenom osobom. Moguće je da na nekim stvarima i problemima između vas dvoje treba još raditi, ali evidentno je da ste napravili jedan veliki pomak u pozitivnom pravcu. Ovi dani vam mogu doneti mir, stabilnost, pažnju od strane partnera, na koju ćete vi uzvraćati u jednakoj meri.

 

 

Ako ste usamljeni, ne zaboravite da vama u ovom periodu vladaju prvenstveno strasti. A tamo gde je strast, ne razmišlja se baš jasno i moguće je da se zanemaruju neka pitanja koja vam sada nisu bitna, ali kasnije će svakako izaći na dnevni red. Možete ući u seksualno emotivnu priču sa osobom koja je zauzeta, sa nekim ko nije baš za vas, sa osobom sa kojom imate poslovnu saradnju… Ono što je važno jeste da ćete se vi osećati više nego dobro i da ćete uživati u svakom momentu. Jupiter u vašem znaku i polju ličnosti krenuo direktnim hodom, a tokom ove sedmice vas zdušno podržava i Merkur, planeta komunikacije, dogovora, saradnji.

 

 

Neke zaista bitne stvari u poslovnom segmentu izaći će na dnevni red i vi ćete se istinski obradovati napretkom koji je sada evidentan. Doduše, računajte da nećete moći da ostvarite baš sve ono što želite, ili da ćete morati da uložite veće napore od onih koje ste mislili. Finansije su vam u potpunosti dobre, bar što se priliva tiče. Malo su vam troškovi opterećujući, ali nekako uvek uspete da ispeglate ovo u poslednjem momentu.

 

 

Škorpija

Venera i Mars, koji su bitni za vaše partnerske odnose i dalje su u dobrom aspektu, što će u velikoj meri olakšati kontakt, komunikaciju, odnos sa voljenom osobom. U ovoj je nedelji nešto naglašenija posesivnost, ljubomora, opterećuju vas misli o partnerovoj vernosti, što može dovoditi do toga da se ili “jedete u sebi” ili da povremeno izbacujete “otrovne strelice” ka osobi koju volite. Potrudite se da ove stvari ne utiču na vašu vezu u celosti.

 

 

Usamljeni pripadnici znaka mogu da pokrenu koju god emotivnu priču žele. Pored evidentne naklonosti koju vam pokazuje osoba koja vam se dopada i dalje stoji ta neka blokada u vašim mislima. Zašto je to tako, to verovatno samo vi znate. Kao da ne možete u potpunosti da se opustite. Moguće je da vas rade strahovi i nesigurnost koje vučete iz dužeg prethodnog perioda. Jupiter, koji vlada vašim poslovima i finansijama, jeste krenuo direktnim hodom, što će vam u velikoj meri olakšati sve situacije u poslovnom segmentu. No, ipak je retrogradnost Saturna i dalje aktuelna, pa se svaki korak mora dobro razmotriti i preispitati.

 

 

U suštini, planeta karme i sudbine u ovoj nedelji propušta ka realizaciji samo onoga što se može pokazati kao uspešno, ali i kao trajna vrednost kod vas. Ako se uhvatite za neke posliće ili planove, pa se oni pokažu kao nemogući za realizovati, kažite hvala, jer je sigurno da vam na duži rok ne bi doneli ništa. Bolje finansije u ovom periodu, naročito onim Škorpijama koje sarađuju sa strancima. Ne pozajmljujte novac prijateljima, neće vam ga vratiti. Imunitet vam vrlo varira, iako se to na prvi pogled, po vama uopšte ne bi reklo. Obratite pažnju na ishranu, stomačni deo vam je osetljiv. Takođe, moguće su i prehlade i virusne infekcije.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6