Horoskop za vreme vladavine RAKA od 22. 6. do 22. 7.!- Slobodmim Ovnovima se smeši nova romansa, Blizanci ulaze u vezu sa zauzetom osobom, a jednom znaku zvezede će prirediti veliko iznenađenje…

Horoskop za vreme vladavine RAKA od 22. 6. do 22. 7.!- Slobodmim Ovnovima se smeši nova romansa, Blizanci ulaze u vezu sa zauzetom osobom, a jednom znaku zvezede će prirediti veliko iznenađenje…

22. lipnja 2017. 0 By Admin 1

VODOLIJA (21. 1 – 19. 2)

 

Posao

Situacija na poslu je uglavnom stabilna, zahvaljujući vašem vladaru Saturnu koji je već skoro dve godine je u polju planova. No vladar ovog polja, koje neposredno utiče na karijeru, Jupiter tek od 6. jula dobija na snazi i donosi poboljšanja. Sa druge strane vladar karijere, Mars, pod uticajem faza mladog i punog Meseca, 24. juna i 9. jula donosi izvesnu blokadu. Zbog tako kontradiktornih okolnosti, najbolje je da sve poslovne aktivnosti i planove usporite dok Merkur i Venera ne promene znake, barem do druge nedelje jula, jer svaka nagla promena nije preporučljiva. S druge strane, bez obzira na povoljnosti koje odnose prevagu, morate da povedete računa o tome, koliko su zadaci koji idu uz novi poslovni angažman realni, odnosno ostvarivi. Stoga usporena i smirena igra ima prednost nad agresivnom i napadačkom. Uostalom, još malo je ostalo da vam Saturn koči planove i karijeru, pa za toliko možete da se strpite. Potom će sve ići baš onako kako vi želite.

 

Ljubav

Harmoničan i miran period potrajaće sve do 6. jula, kada kreće niz događaja pokrenut ulaskom mušičavog i nepredvidivog Merkura u vaše sedmo polje, koje predstavlja partnerske odnose svih tipova, pa bilo da ste u braku ili vezi, i nezavisno od toga koliko je vaš odnos stabilan ili ne, neka nova osoba uneće pometnju i nemir. Treći igrač uopšte ne mora da bude emotivno zainteresovan, tu je samo da bi smetao, iako mu to nije namera. Savet je da svaku eventualnu odluku o završetku neke veze i otpočinjanju nove odložite za kasnije, dok se vi malo ne ohladite od ovako burnih događanja. Jer, sa distance ćete uvek bolje proceniti neko dešavanje. Ako ste mladi ili slobodni, a posebno ako trenutno niste skloni vezivanju na duže staze, ovo je vaš trenutak. Leto počinje, okruženje puno zanimljivih osoba spremnih za druženje i akcije. Ko bi poželeo bolje od toga?

 

Zdravlje

Obratite veću pažnju na zdravlje, ne iscrpljujte se na poslu i menjajte loše navike. Mogući problemi vezani za digestivni trakt, želudac i unutrašnje organe, posebno oko 24. juna.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12