Horoskop za vreme vladavine RAKA od 22. 6. do 22. 7.!- Slobodmim Ovnovima se smeši nova romansa, Blizanci ulaze u vezu sa zauzetom osobom, a jednom znaku zvezede će prirediti veliko iznenađenje…

Horoskop za vreme vladavine RAKA od 22. 6. do 22. 7.!- Slobodmim Ovnovima se smeši nova romansa, Blizanci ulaze u vezu sa zauzetom osobom, a jednom znaku zvezede će prirediti veliko iznenađenje…

22. lipnja 2017. 0 By Admin 1

DEVICA (23. 8 – 22. 9)

 

Posao

Mlad Mesec u sinergiji sa Merkurom, 24. juna donosi nove mogućnosti vezane za posao i promene u karijeri, ali uz mogućnost naglih i nepredvidivih dešavanja. Sposobnost dobrog zapažanja i veština brzog prilagođavanja u novim uslovima predstavlja uvek vaš glavni adut u odnosu na poslovne konkurente, ali se sada ne možete osloniti na to, već do 5. jula i ulaska Venere u polje karijere morate biti oprezni. Uz dobar plan i pametnu kalkulaciju, moguće je da iskoristite poziciju Jupitera u drugom polju, te da na neki način profitirate od svega što ste započeli u prethodnom periodu. No, sa ovom pozicijom Jupitera morate biti oprezni, jer on uvek ukazuje na manjak smisla za detalje, pa uz navedene aspekte Merkura, sve dok je u Raku, možete imati ozbiljne previde u proceni. Prelaskom Merkura u znak Lava, počev od 6. jula, uz dobar aspekt sa Jupiterom i Venerom, očekujte bolje finansijske i poslovne rezultate.

 

Ljubav

Ulaskom Venere u znak Blizanaca, u vaše polje posla, aktiviraju se aspekti emocija što će svakako doneti konfuziju i nerazumevanje pravih ciljeva i namera osobe zainteresovane za vas ili vaših namera u odnosu na osobu koja vas interesuje. Kako se Venera povezuje trigonom sa Jupiterom, posle 5. jula možete da se nadate poboljšanju situacije na ljubavnom planu. Uspećete da prevaziđete nesporazume sa partnerom i da na jakim temeljima gradite stabilnu i čvrstu vezu. Ako ste mladi ili slobodni, očekuju vas brojni susreti i zanimljiva poznanstva, posebno u periodu do 5. jula, tokom trigona Venere sa Jupiterom. Ovaj aspekt je izuzetno povoljan za započinjanje romantičnih veza na duže staze, pa čak i povremene i površne odnose često pretvara u nešto ozbiljnije.

 

Zdravlje

Nesanicu i stres zbog posla dodatno uvećava Merkur koji ulazi u vaše dvanaesto polje i unosi nemir. Pazite na ishranu, izbegavajte slatkiše i masnu hranu.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12