Horoskop za vreme vladavine RAKA od 22. 6. do 22. 7.!- Slobodmim Ovnovima se smeši nova romansa, Blizanci ulaze u vezu sa zauzetom osobom, a jednom znaku zvezede će prirediti veliko iznenađenje…

Horoskop za vreme vladavine RAKA od 22. 6. do 22. 7.!- Slobodmim Ovnovima se smeši nova romansa, Blizanci ulaze u vezu sa zauzetom osobom, a jednom znaku zvezede će prirediti veliko iznenađenje…

22. lipnja 2017. 0 By Admin 1

VAGA (23. 9 – 22. 10)

 

Posao

Sunce i Mars sa Merkurom, a potom i mlad Mesec aktiviraju vaše polje karijere i dovode stvari do usijanja. Predstoji vam aktivna uloga u poslovnom životu uz niz dobrih prilika, a sve u skladu sa aspektima koji se odvijaju u navedenom polju. Za to vreme, Venera je u znaku Bika, dobro aspektovana sa planetama u desetom polju. Na vašu karijeru povoljan uticaj imaće i prelazak Venere u Blizance, vama trigonski znak. Od tog trenutka morate biti maksimalno fleksibilni i oprezni kada su detalji u pitanju, jer bilo kakav previd važnih činjenica komplikuje događanja. Bez obzira na to koliko ste sigurni u sebe ili u svoje sposobnosti, zatražite savet iskusnijih osoba pre nego što se upustite u novu poslovnu-finansijsku transakciju, jer u velikom broju ponuda lako je izgubiti kompas. Prelazak Merkura u znak Lava doneće nove uslove i dogovore vezane za poslovni život, pa od 6. jula budite otvoreni za novitete. Spremite se za brojna dešavanja i nekoliko kraćih putovanja.

 

Ljubav

Aspekti ljubavnog i poslovnog života se prepliću tokom celog perioda. Napeti aspekti nikad nisu znak lakih rešenja, pa je neophodno da smireno reagujete i da sve važne odluke odložite za drugu nedelju jula meseca. Ukoliko ste mladi i slobodni, pred vama su burna dešavanja koja će doneti izuzetno povoljne rezultate. Ceo period je obeležen jakim Venerinim aspektima, najpre sa Marsom, koji inače vlada vašim poljem partnerstva i daje mogućnost novog ili obnove nekog relativno skoro prekinutog odnosa. Potom se Venera spaja aspektom trigona sa Jupiterom i u isto vreme gradi opoziciju sa Saturnom, što govori o potebi da se neka veza “uozbilji” i pretvori u stabilan odnos. Moraćete da razmislite o prihvatanju novih obaveza, ali i o posledicama nekih ranijih odluka koje sada dolaze na naplatu.

 

Zdravlje

Jupiter koji vlada poljem bolesti nalazi se u prvom polju, zato povedite računa o svim simptomima i ne zanemarujte zdravlje. Ne iscrpljujte organizam dijetama i lošim navikama.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12