Horoskop za vreme vladavine RAKA od 22. 6. do 22. 7.!- Slobodmim Ovnovima se smeši nova romansa, Blizanci ulaze u vezu sa zauzetom osobom, a jednom znaku zvezede će prirediti veliko iznenađenje…

Horoskop za vreme vladavine RAKA od 22. 6. do 22. 7.!- Slobodmim Ovnovima se smeši nova romansa, Blizanci ulaze u vezu sa zauzetom osobom, a jednom znaku zvezede će prirediti veliko iznenađenje…

22. lipnja 2017. 0 By Admin 1

BIK (21. 4. – 21. 5)

 

Posao

Period počinje konjunkcijom Venere i Meseca u vašem znaku koja najavljuje uspešna dešavanja na poslovnom i finansijskom planu. To, međutim, ne znači da će vam neka nova unosna prilika za posao pasti s neba, nego da možete da očekujete uspeh ukoliko već nešto radite ili stvarate. Imate dobre polazne pretpostavke, naročito kada se rešavaju važni poslovno-finansijski interesi, ali vam nedostaje strpljenje. Važno je da pažljivo procenite situaciju i da napravite dobar izbor tokom navedenog perioda. Prelazak Venere u znak Blizanaca i vaše polje novca nagoveštava brzu realizaciju planova i solidne prihode. Vodite računa o troškovima i tokom celog perioda budite vrlo štedljiviji. Dva dana pred kraja perioda vladavine Raka, Mars prelazi u vaše četvrto polje i nagoveštava neka bitna dešavanja vezana za porodicu i u isto vreme signalizira da se neke stvari na poslu naglo dovode u pitanje, pa situacija zahteva dodatni oprez.

 

Ljubav

Mlad Mesec, u sadejstvu sa Mekurom, koji simbolizuje komunikaciju, kao i s Marsom, koji donosi teške i nezgodne reči, ukazuju na neizbežan verbalni sukob sa partnerom zbog nekoga ili nečega, ne tako bitnog. Bilo kako bilo, tokom celog boravka Marsa u Raku možete da očekujete različite nesporazume u ljubavnom i partnerskom odnosu. Nema potrebe da se se previše trudite da sačuvate odnos koji nema stabilan temelj ili da čeznete za nečim što ste mogli, a niste ostvarili, jer dalji razvoj događaja poprilično olakšava situaciju i umesto sukoba donosi konstruktivne dogovore. Važno je da izvučete pouku iz problematičnih dešavanja u zajedničkom životu i da bez opterećenja nastavite dalje. Sekstil Venere sa nabrojanim planetama u Raku ukazuje na uspešno balansiranje između više mogućnosti.

 

Zdravlje

Ako osećate bilo kakve tegobe, zakažite lekarski pregled na vreme. Obratite pažnju na prevenciju. Jupiter u šestom polju ukazuje na hronične probleme. Ako klasična medicina ne pomaže, isprobajte alternativne metode.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12