Horoskop za vreme vladavine RAKA od 22. 6. do 22. 7.!- Slobodmim Ovnovima se smeši nova romansa, Blizanci ulaze u vezu sa zauzetom osobom, a jednom znaku zvezede će prirediti veliko iznenađenje…

Horoskop za vreme vladavine RAKA od 22. 6. do 22. 7.!- Slobodmim Ovnovima se smeši nova romansa, Blizanci ulaze u vezu sa zauzetom osobom, a jednom znaku zvezede će prirediti veliko iznenađenje…

22. lipnja 2017. 0 By Admin 1

RIBE (20. 2 – 20. 3)

 

Posao

Konačno vam je postalo jasno da ne kontrolišete vi situaciju, nego ljudi sa kojima morate da sarađujete, čak i protiv svoje volje. Odluke donosite po nuždi, i sve dok vaš vladar, Jupiter ne uspostavi nove dinamične aspekte sa Merkurom i Venerom, a to će se dogoditi posle 5. jula, imaćete utisak da ste blokirani. Ulazak Venere u Blizance, znak je da počinju nova dešavanja vezana za posao i za neke nove inicijative. Istovremeno, Venera otpočinje trigon sa Jupiterom, vladarem vašeg znaka i akcija može da počne. Jedini nedostatak ovog aspekta je nemogućnost sveobuhvatnog sagledavanja problema. Stoga u svaku akciju morate uključiti oprez. Merkur i Venera prave aspekt sekstila i trigona ka Jupiteru, što je dobar pokazatelj da se događaji odvijaju povoljno po vas, ali pošto je taj period vremenski ograničen, bilo bi dobro da brzo reagujete i prepoznate šansu na vreme. U svakom slučaju najvažnija je procena jesu li ciljevi i planovi realni. Ukoliko ne uspete da nađete odgovarajuće rešenje za problematične situacije, bilo bi dobro da potražite još nečije mišljenje.

 

Ljubav

Tokom ovog perioda, Merkur će dva puta promeniti znak, prvi put par sati nakon otpočinjanja vladavine Raka, a drugi put 6. jula. A znajući da je on vladar vašeg polja partnerstva, ne očekujte da se ljubavne razmirice reše same od sebe. Sve je još na staklenim nogama, pa je neophodno da budete posebno obazrivi i da ne dolivate ulja na vatru u kritičnim situacijama. U suprotnom, moguće je da na kraju ostanete sami, iako to ne želite. Ako ste mladi ili slobodni, budite dovoljno taktični, jer naredni period nije povoljan za uspostavljenje kvalitetne emotivne veze. Spustite se na zemlju i iskoristite priliku da bolje upoznate osobu koja vam se dopada.

 

Zdravlje

Ne zanemarujte zdravlje pod izgovorom da vam je trenutno poaso na prvom mestu. Čim primetite da nešto nije u redu potražite lekarsku pomoć.

 

novosti.rs

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12