Horoskop za vreme vladavine RAKA od 22. 6. do 22. 7.!- Slobodmim Ovnovima se smeši nova romansa, Blizanci ulaze u vezu sa zauzetom osobom, a jednom znaku zvezede će prirediti veliko iznenađenje…

Horoskop za vreme vladavine RAKA od 22. 6. do 22. 7.!- Slobodmim Ovnovima se smeši nova romansa, Blizanci ulaze u vezu sa zauzetom osobom, a jednom znaku zvezede će prirediti veliko iznenađenje…

22. lipnja 2017. 0 By Admin 1

STRELAC (23. 11 – 21. 12)

 

Posao

Saturn u vašem znaku, već duže vreme usporava sve reakcije i odlaže rešenja nagomilanih problema. Tokom ovog perioda situaciju će dodatno zakomplikovati opozicija sa Venerom, posle 5. jula kada ova planeta ulazi u znak Blizanaca. Kako ova opozicija ne predstavlja teške i fatalne događaje, negativni efekat ovog aspekta svodi se na nerazumevanje i neusklađene reakcije sa svih strana. Pojačajte pažnju i koncentraciju, a kada primetite da se neka neprijatna situacija po ustaljenom klišeu stalno ponavlja, potražite pomoć iskusnijih kolega ili nekoga u koga imate poverenja. Jupiter, vaš vladar, trenutno je u kući planova, gradi aspekt sekstila sa Saturnom, što je harmoničan odnos koji doprinosi ublažavanju problema. To znači da ćete zacrtane ciljeve postići uprkos sitnim preprekama i svakodnevnim trzavicama. Ali, budite strpljivi, jer će vam za sve biti potrebno više vremena nego do sada. Do 5. jula smanjite troškove. Nakon tog perioda, Venera ulazi u polje koje između ostalog označava i partnerstva, saradnju, dogovore, pa možete očekivati nečiju podršku.

 

Ljubav

Period počinje neskladnim aspektom Merkura, koji se nalazi u polju partnerstva i približava se Saturnu koji je dominantan u vašem znaku. Ubrzo zatim Merkur menja znak, ali naglašava da će problemi vezani za prošlost uskoro izaći na videlo. Venera 5. jula ulazi u Blizance i ponovo otvara neka stara nerazrešena pitanja. Priča se dodatno komplikuje pod uticajem nekih novih osoba koje po svaku cenu žele da vas osvoje. Ako ste mladi ili slobodni, predstoji vam neobična ljubavna romansa. Ulazak Venere u Blizance biće za vas najpogodniji ali i izuzetno komplikovan period jer će se u isto vreme za vašu naklonost boriti dve osobe. Stoga budite obazrivi u proceni i nemojte se olako zaletati.

 

Zdravlje

Moguće su glavobolje, kao normalna pojava pod ovakvim aspektima Saturna, ali i bolovi u vratu i zglobovima. Dok Venera ne pređe u Blizance, biće naglašeni i hronični problemi.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12