Dnevni horoskop za 26. juni: Bik bi se mogao upustiti u vezu s Rakom, Blizancima neophodna fizička aktivnost,  Vaga ima ”frku ” na poslu, Vodolijama potreban san..

Dnevni horoskop za 26. juni: Bik bi se mogao upustiti u vezu s Rakom, Blizancima neophodna fizička aktivnost, Vaga ima ”frku ” na poslu, Vodolijama potreban san..

25. lipnja 2017. 0 By Admin 1

BLIZANCI

Posao

Pokazujete veću dozu zainteresovanosti za svoj projekat o kome ste već odavno maštali. Pokretanje same realizacije je odlična solucija, s obzirom da vas planete podstiču na marljiviji rad.

 Nemate nameru da se dezavuišete nepotrebnim pričama od strane vašeg partnera. Morate da budete dovoljno otvoreni i da priznate sebi da nešto mora da se promeni u vašem emotivnom odnosu.

Zdravlje

Pokušajte da se aktivnije bavite sportom.

 

 

RAK

Posao

Vaša predanost poslu može da bude veća smetnja osobama u vašem okruženju. Drugi nisu spremni da se daju na ovom polju koliko ste vi imali u planu. Teško vas je pratiti u onome što ste sebi zacrtali kao cilj.

 

Ljubav
 Ne osporavajte partnerovu ljubomoru jer ste pomalo uvideli da postoji i treća osoba koja vam se otvoreno udvara pa sami odlučite šta ćete da uradite povodom svog ljubavnog statusa.

Zdravlje

Stomak vam je slabija regija.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6