Dnevni horoskop za 26. juni: Bik bi se mogao upustiti u vezu s Rakom, Blizancima neophodna fizička aktivnost,  Vaga ima ”frku ” na poslu, Vodolijama potreban san..

Dnevni horoskop za 26. juni: Bik bi se mogao upustiti u vezu s Rakom, Blizancima neophodna fizička aktivnost, Vaga ima ”frku ” na poslu, Vodolijama potreban san..

25. lipnja 2017. 0 By Admin 1

LAV

Posao

Ukoliko ste već odavno uočili da imate dovoljno dobru kreativnu crtu u sebi, ali i nemogućnost da je iskažete kroz posao koji radite ne očajavajte, jer na neka dešavanja ne možete trenutno da utičete.

 

 Niste ni pomišljali da se zaljubite u osobu koja je daleko od vas. Povezani ste poslom koji obavljate već neko vreme u istoj firmi. Budite dovoljno otvoreni prema sebi i postavite prioritete koje imate.

Zdravlje

Srčana čakra vam je loše postavljena, poradite na tome.

 

 

DEVICA

Posao

Vaša očekivanja su velika i niko ne osporavavaš rad, koliko se od vas traži da trenutno sačekate svojih pet minuta i donesete konkretnu odluku, kada je poslovna promena u pitanju.

 

Ljubav
 Isčekujete prijatna dešavanja i ne treba da se lišavate onoga što vam se plasira, kroz polje ljubavi. Imate mnogo više sreće nego inače kada su konkretne stvari u pitanju.

Zdravlje

Solidno, ovaj put.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6