Dnevni horoskop za 26. juni: Bik bi se mogao upustiti u vezu s Rakom, Blizancima neophodna fizička aktivnost,  Vaga ima ”frku ” na poslu, Vodolijama potreban san..

Dnevni horoskop za 26. juni: Bik bi se mogao upustiti u vezu s Rakom, Blizancima neophodna fizička aktivnost, Vaga ima ”frku ” na poslu, Vodolijama potreban san..

25. lipnja 2017. 0 By Admin 1

STRELAC

Posao

Ukoliko uvidite solidnu šansu da odete u inostranstvo, ne ustručavajte se da načinite taj prvi korak i pokušate da se okrenete boljim stvarima. Zaslužujete mnogo više kada je poslovna strana u pitanju.

Ljubav

 Kada su partnerski odnosi u pitanju možete osećati mnogo bolju energiju trenutno nego ranije. Imate odlične aspekte koji vas podržavaju u stavu koji imate i zajedničkim idejama, kada je emotivni život u pitanju.

Zdravlje

Naglašena vam je psiha.

 

 

JARAC

Posao

Ukoliko uvidite da vam je karijera znatno na prvom mestu ne zaboravite da su i ostali segmenti u životu isto toliko važni. Uspeh na poslovnoj strani neće izostati.

Ljubav

 Kada je u pitanju romansa preko polja posla, bićete dovoljno rezervisani oko trenutne situacije koja vam se namestila. Ne želite da ulazite u tajnu ljubavnu vezu.

Zdravlje

Volite da se rekreirate.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6