Dnevni horoskop za 26. juni: Bik bi se mogao upustiti u vezu s Rakom, Blizancima neophodna fizička aktivnost,  Vaga ima ”frku ” na poslu, Vodolijama potreban san..

Dnevni horoskop za 26. juni: Bik bi se mogao upustiti u vezu s Rakom, Blizancima neophodna fizička aktivnost, Vaga ima ”frku ” na poslu, Vodolijama potreban san..

25. lipnja 2017. 0 By Admin 1

VODOLIJA

Posao

Radite posao za koji možete biti mnogo više plaćeni u nekom drugom okruženju. Potražite novo radno mesto bez veće nervoze i trzavica. Poslušajte savet jedne Device koja prolazi kroz slično iskustvo.

Ljubav

 Na polju ljubavi ne morate nešto preterano da ulažete napore kada je komunikacija u pitanju sa partnerom. Imate svoje teme i podelite ih nešto kasnije jer se ovde oseća čak doza nezainteresovanosti.

Zdravlje

Nesanica.

 

 

RIBE

Posao

Imate dovoljno iskustva na polju posla kojim se bavite da su moguća nova radna mesta za vas zagarantovana. Bićete o tome obavešteni. U svakom slučaju, promena će vam prijati u većoj meri.

Ljubav

 Ne osporavate činjenicu da je partner dovoljno zagrejan za priču oko zajedničkog života. Pokušajte na vreme da postavite stvari na svoje mesto.

Zdravlje

Odlično, ovaj put.

 

luftika.rs

 

 

Stranice: 1 2 3 4 5 6