Dnevni horoskop za 26. juni: Bik bi se mogao upustiti u vezu s Rakom, Blizancima neophodna fizička aktivnost,  Vaga ima ”frku ” na poslu, Vodolijama potreban san..

Dnevni horoskop za 26. juni: Bik bi se mogao upustiti u vezu s Rakom, Blizancima neophodna fizička aktivnost, Vaga ima ”frku ” na poslu, Vodolijama potreban san..

25. lipnja 2017. 0 By Admin 1

VAGA

Posao

Ne zaboravite ono što ste obećali odavno svom nadređenom. Neke stvari se ne mogu zaobići. Od vas se traži angažovanje na onome što je već odavno trebalo da se desi, ali nisu bile prilike za tako nešto.

 Ljubav
 Ukoliko ste u braku, pokušajte da smirite situaciju tako što ćete se povući na vreme iz rasprave, koja vam se sprema od strane nezadovoljnog partnera.

Zdravlje

Pazite se većeg stresa.

 

 

ŠKORPIJA

Posao

Ukoliko ste skloni špekulacijama na vama je da li ćete solidno dobre aspekte iskoristiti u poslovanju na berzi ili ćete ostati u svom klasičnom poslu koji vam pruža samo dozu utehe uz redovne finansijske prilive.

Ljubav

 Moraćete da spustite loptu kada je komunikacija sa partnerom u pitanju. Možda ste trenutno pod utiskom koji vas podstiče na raspravu, ali razmislite gde vas to vodi.

Zdravlje

Opuštajte se.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6