Nedeljni ljubavni horoskop od 26. juna do 2. jula: Ovnovi objavite primirje, Blizance čeka živa sedmica puna avanture, Lavovi igraju dvostruku igru, Jarac nervozan sklon konfliktima..

Nedeljni ljubavni horoskop od 26. juna do 2. jula: Ovnovi objavite primirje, Blizance čeka živa sedmica puna avanture, Lavovi igraju dvostruku igru, Jarac nervozan sklon konfliktima..

25. lipnja 2017. 0 By Admin 1

Blizanci

Bliskost između vas i emotivnog ili bračog partnera naglašenija je tokom ove nedelje. No, to ne znači automatski da će vaš odnos funkcionisati savršeno. Povremeno ćete imati ipak problem da se uklopite, najviše iz razloga što ćete oboje pokušavati da se postavite kao osoba koja treba da upravlja odnosom.

 

Nesuglasice ne rešavajte raspravama, bar sada imate mogućnosti da lepom rečju, nežnošću i većim pokazivanjem pažnje i ljubavi sve prevaziđete na neuporedivo lakši način. Usamljeni Blizanci još uvek nisu u onom svom najboljem izdanju, ali se vidi da polako počinjete da izlazite iz statičnog perioda po pitanju emocija.

 

Očekuje vas ove sedmice neuporedivo više kontakata sa suprotnim polom, flertovi i jedna življa i podsticajnija atmosfera. Već za vikend otvara vam se prva, prava ljubavna šansa.

 

Rak

Mnogo planeta u vašem polju ličnosti daje vam potrebu i želju za inicijativom, za jačim aktivnostima prema suprotnom polu. Kod vas je trenutno dosta naglašen element strasti, pa je moguće da ćete prvenstveno težiti ka odnosima koji će u sebi nositi vatru i dašak avanture.

 

Pitanje je koliko ste sada suštinski spremni za neki pravi, stabilan emotivni odnos, jer vaše interesovanje je promenljivo a ni osobe sa kojima budete dolazili u kontakt neće biti baš ono što očekujete od ljubavi. Iscrpljivanje u emotivnim i bračnim relacijama kod Rakova i ove je nedelje potencirano.

 

Vi i partner kao da ne umete da na duži rok održite odnos stabilnim. Mnogo će biti umešane strasti, ljubomora, posesivnost, jedno na drugo možete vršiti pritisak i igrati neke igrice koje ne idu na ruku kvalitetu veze. Usklađivanje će biti zaista teško postići.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6