Nedeljni ljubavni horoskop od 26. juna do 2. jula: Ovnovi objavite primirje, Blizance čeka živa sedmica puna avanture, Lavovi igraju dvostruku igru, Jarac nervozan sklon konfliktima..

Nedeljni ljubavni horoskop od 26. juna do 2. jula: Ovnovi objavite primirje, Blizance čeka živa sedmica puna avanture, Lavovi igraju dvostruku igru, Jarac nervozan sklon konfliktima..

25. lipnja 2017. 0 By Admin 1

Strelac

Usamljeni pripadnici ovog znaka teško će uspevati da ostvare neki dublji emotivni kontakt. Ukoliko postoji osoba koja vas privlači, sada ste nekako udaljeni jedno od drugog i komunikacija baš i ne funkcioniše. Ako nemate simpatiju – odnosi sa suprotnim polom će više funkcionisati na nekom površnom nivou – kroz zabavu, flertovanje, eventualno po neku avanturicu.

 

Vaše vreme za stabilnost po pitanju emocija očigledno još uvek nije na dnevnom redu. Strelčevi u emotivnim i bračnim relacijama skloni su da popuste pod pritiskom partnera i prilagode se drugoj strani.

 

Da se ne lažemo – ne osećate se zadovoljno i ispunjeno, ali ćete zarad, makar trenutnog mira, funkcionisati po željama voljene osobe. Gde ste tu vi i ono što je vama potrebno, to je već neko deseto pitanje…

 

Jarac

Uglavnom ćete sa suprotnim polom održavati neke površne, lake kontakte, koji će se uglavnom svoditi samo na komunikaciju, eventualno poneki susret. Čak iako postoji osoba koja vam se dopada, trenutno niste spremni da se posvetite ovoj priči, suviše vam druge stvari i problemi odvlače pažnju.

 

Zato ni neće doći do nekih velikih pomaka u vašem emotivnom segmentu. Očigledno je da ostajete sami, ali bar možete reći da je to sada vaš izbor, a ne splet okolnosti ili manjak ljubavnih šansi.

 

U vašim emotivnim i bračnim relacijama od samog početka nedelje vladaće napetost, nervoza i nestabilnost, i više je nego izvesno da će vas ovo pratiti i na dalje. Iscrpljuju vas konflikti i rasprave sa partnerom, pa se može dogoditi da zaćutite i pustite da sve ide kako ide. Samo da više ne morate da se dokazujete.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6