Nedeljni ljubavni horoskop od 26. juna do 2. jula: Ovnovi objavite primirje, Blizance čeka živa sedmica puna avanture, Lavovi igraju dvostruku igru, Jarac nervozan sklon konfliktima..

Nedeljni ljubavni horoskop od 26. juna do 2. jula: Ovnovi objavite primirje, Blizance čeka živa sedmica puna avanture, Lavovi igraju dvostruku igru, Jarac nervozan sklon konfliktima..

25. lipnja 2017. 0 By Admin 1

 

Vodolija

Usamljene Vodolije će tražiti zabavu i biti sklone tome da se upuštaju u površne kontakte sa suprotnim polom. Takođe, neće vam biti strano ni da flertujete sa više osoba odjednom. Bitno vam je da se nešto dešava, da se vi osećate dobro i podsticajno. U suštini, iza svega ovoga se krije potreba za PRAVOM ljubavlju i pravom emotivnom pričom, koja je sada ipak daleko od vas.

 

Neki od vas će se pak najviše okrenuti svojim prijateljima i kod njih potražiti zabavu i raspoloženje. U vašim emotivnim i bračnim relacijama od samog početka sedmice sve će krenuti nekako dinamično, ali na samoj ivici rasprave. Kao da ćete vi i partner funkcionisati na onoj tankoj granici između ljubavi i mržnje.

 

Možda bi bilo najbolje da se oboje posvetite svojim obavezama i pustite da vam se glave ohlade. Drugi deo nedelje je nešto povoljniji i više pogoduje zajedničkim dešavanjima i planovima.

 

Ribe

Slobodnim Ribama se pruža jedna velika mogućnost za ulazak u emotivnu priču. Ipak, da bi vam bilo jasno – ovo će najpre krenuti kroz strast i kroz vrlo intenzivna i brza dešavanja. Očas posla se možete naći u nečemu što niste planirali… Sad, u kom pravcu bi se ovaj nov emotivni odnos odvijao, prilično je velika nepoznanica.

 

Niste u svojoj najboljoj fazi, a izgleda da je i druga strana dosta komplikovana kao ličnost. No, možda se vremenom uskladite….Ribe u emotivnim i bračnim relacijama moraće da više funkcionišu po principu kompromisa i usklađivanja sa partnerom, naročito u prvom delu nedelje. No, čini mi se da će ovo biti lako prevazići, pošto je evidentno i kod vas i kod voljene osobe da ste spremni da se prilagodite jedno drugom.

 

Ovo mogu biti lepi emotivni dani, i nemojte dozvoliti da ih neke sitnice pokvare.

 

mojastrolog.rs

 

Stranice: 1 2 3 4 5 6