Nedeljni ljubavni horoskop od 26. juna do 2. jula: Ovnovi objavite primirje, Blizance čeka živa sedmica puna avanture, Lavovi igraju dvostruku igru, Jarac nervozan sklon konfliktima..

Nedeljni ljubavni horoskop od 26. juna do 2. jula: Ovnovi objavite primirje, Blizance čeka živa sedmica puna avanture, Lavovi igraju dvostruku igru, Jarac nervozan sklon konfliktima..

25. lipnja 2017. 0 By Admin 1

Vaga

Raskorak između želja i onoga što vam se nudi jako je naglašen tokom ovog perioda. Ona osoba za koju ste baš zagrejani, kao da non stop stoji negde na dohvat vaših ruku, ali nikako ne možete zaista i da je dodirnete i osvojite. S druge strane, okruženi ste pripadnicima suprotnog pola koji pokazuju veliko zanimanje za vas, ali vas ostavljaju potpuno ravnodušnima i hladnima.

 

Poenta vam je jasna – ili malo flertujte, čisto da vam prođe vreme, ili sedite i čekajte da se vaša „srodna duša“ (bar ste joj vi dali takav epitet) smiluje i konačno vas primeti na pravi način. Vage u emotivnim i bračnim relacijama i dalje su pod pritiskom nezadovoljstva.

 

Na prvi pogled – sve je u redu između vas i partnera, ali vi jednostavno ne možete da se u potpunosti osetite stabilno i mirno. Svaki postupak od strane voljene osobe shvataćete kao „atak“ na sebe, bez obzira da li zaista postoji takva namera sa njene strane.

 

Škorpija

Partner izgleda kao da ga ništa posebno ne dotiče i evidentno je da smatra da između vas dvoje sve funkcioniše kako treba i da nemate nikakvih problema. Potpuno je drugačije vaše viđenje trenutne emotivne situacije – vi se negde duboko u sebi „jedete“ i nikako niste zadovoljni nekim situacijama.

 

Možete biti i ljubomorni i posesivni, možete sumnjati sve i svašta – šta god, očigledno je da niste mirni i da ste na granici da „eksplodirate“. Savet je da ne povlačite nikakve drastične poteze niti donosite iole ozbiljnije odluke, već da se malo smirite i sačekate neki bolji period, kada ćete lakše doći do svojih odgovora, ali i do boljeg odnosa sa voljenom osobom.

 

Nemojte zaboraviti da je itekako moguće da su i vaši strahovi i sumnje potpuno neosnovani i preterani. Usamljene Škorpije najbolje da se okrenu ili poslu ili prijateljima i da ljubav ostave za neko drugo vreme. Manje ćete se nervirati.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6