Nedeljni ljubavni horoskop od 26. juna do 2. jula: Ovnovi objavite primirje, Blizance čeka živa sedmica puna avanture, Lavovi igraju dvostruku igru, Jarac nervozan sklon konfliktima..

Nedeljni ljubavni horoskop od 26. juna do 2. jula: Ovnovi objavite primirje, Blizance čeka živa sedmica puna avanture, Lavovi igraju dvostruku igru, Jarac nervozan sklon konfliktima..

25. lipnja 2017. 0 By Admin 1

Lav

Ove se sedmice, ukoliko ste slobodni, osećate živo, raspoloženo za flertovanje, spremno za zavođenje. Igraćete dvostruke i trostruke igrice sa suprotnim polom – u prevodu – osvajaćete kad god vam se ukaže prilika za to. Iskreno rečeno, teško je da ste spremni da uđete u neku ozbiljniju priču, više ste raspoloženi za uživanje….a ako neka avanturica „padne“ – još bolje.

 

Ako vam se u ovom periodu pojavila neka osoba iz prošlosti ili neko koga jako dugo niste videli – možete biti raspoloženi za ponovni susret. U kom pravcu bi ovo moglo da ide – pa, videćemo….Lavovi u emotivnim i bračnim vezama teško će tokom ove nedelje uspevati da se usklade sa voljenom osobom.

 

Kod vas su nešto naglašeniji ego i svest o ličnoj vrednosti i nećete imati nameru da se uklapate u partnerova očekivanja. Savet – ako budete insistirali da samo bude „po vašem“, zaista je malo verovatno da u vašoj vezi može biti iole mirno…

 

Devica

Preuzeli ste inicijativu kada su odnosi sa suprotnim polom u pitanju. No, takođe – pokazujete tendenciju da budete u kontaktu sa više osoba. Kao da ni sami ne možete da se odlučite koja bi od njih bila u ovom trenutku najpogodnija za vas.

 

Strasti vas čak mogu „terati“ da uđete u odnose za koje znate da nemaju nikakvu perspektivu, sa zauzetim osobama ili sa onima koje su sklone avanturama. Device u emotivnim vezama i brakovima tokom ove nedelje moraju da budu nešto obazrivije kada je odnos sa voljenom osobom u pitanju.

 

Generalno gledano, ne bi trebalo da bude nekih većih problema, ukoliko vi ne budete pokušavali da igrate neke „psihološke igrice“, da manipulišete partnerom ili da se trudite da mu nametnete svoju volju. Nežan, blag, pun ljubavi pristup sada će delovati mnogo bolje – zato primenite njega.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6