Najopširniji nedeljni horoskop od  3. do 11. jula:  Jarčeve trese svađalačka groznica, dok Vodolije mami flert sa strane…

Najopširniji nedeljni horoskop od 3. do 11. jula: Jarčeve trese svađalačka groznica, dok Vodolije mami flert sa strane…

3. srpnja 2017. 0 By Admin

BLIZANCI

Hrana
Iako i dalje stoji potreba da obratite pažnju na ishranu i izbegavate namirnice za koje znate da baš i ne prijaju vašem želucu, od ove sedmice možete konzumirati više mesa. Ipak, i dalje stoji potreba da smanjite unos mesnih prerađevina.

 

Ljubav
Vaš vladar Merkur je početkom ove sedmice u kvadratu sa Uranom, što će definitivno uticati na vaše raspoloženje. Bićete jako nervozni i sve shvatati kao emotivni pritisak na sebe, a na neke izjave ili postupke od strane voljene osobe možete dosta burno reagovati. Bar u prvim danima ovog perioda potrudite se da iskulirate onda kada je to potrebno. Možda bi najbolje bilo da se okrenete drugim prioritetima – naročito onim poslovnim i finansijskim, a da emotivni segment stavite na dnevni red tek kada malo ohladite glavu. Pošto ove nedelje Venera ulazi u vaš znak i polje ličnosti, sve ono što hoćete partneru da kažete, možete, ali na neki mnogo lepši, jednostavniji, lepršaviji način. Prisustvo ove planete slobodnim Blizancima privući će u život mnogo udvarača i novih ljubavnih prilika. Sada ćete lako ostvarivati kontakte sa suprotnim polom. Iz ovih dešavanja mogu se izroditi i neke lepe i zanimljive priče.

 

Posao
Posle početne nervoze u poslovnom segmentu, koju će vam ova nedelja svakako doneti, ulazite u jedan lakši i šansama ispunjeniji period. Što se prvih par dana tiče, jedan savet za vas – očas posla možete urušiti nešto što ste dugo pokušavali da izgradite i možete sebe dovesti čak i do finansijskog gubitka, ukoliko ne budete umeli da stanete. Ostatak ovog perioda doneće vam potrebne sposobnosti, ali i otvorene prilike da pokrenete neke nove poslovne priče. Imate dovoljno i snage i inicijative, ali ste i slatkorečivi i lako ćete „obrlatiti“ one sa kojima ste u pregovorima. Vreme je i da nezaposleni krenu u intenzivniju potragu za adekvatnim zaposlenjem.

 

Novac
Možda ćete na samom početku nedelje imati neki veći trošak ili gubitak, ali ostatak ovog perioda vam ipak donosi nove, dobre šanse za zaradu.

 

Zdravlje
Nervoza će još uvek biti prisutna – nekima od vas od stresa može i „proraditi“ čir. Od drugog dela nedelje osetićete smirenje i pad tenzija.

 

 

 

RAK

Hrana
Unutrašnja nervoza vas i dalje jako „radi“ što se itekako odražava na rad stomačnog dela. Pomozite svom želucu time što ćete unositi namirnice koje su lako svarljive. Od sezonskog voća – najviše će vam prijati kajsije.

 

Ljubav
Mars u vašem znaku je u tačnoj opoziciji sa Plutonom iz polja ozbiljnih emotivnih i bračnih partnerstava početkom ove sedmice. Dani koji su pred vama ne mogu vam doneti zadovoljavajući odnos sa osobom koju volite, jer će i kod vas i kod nje biti jako prisutni i nervoza i isključivost, a da ne pričamo i o posesivnosti i ljubomori koje će takođe biti vrlo aktuelne. I vi i voljena osoba možete preterivati u nekim zahtevima jedno prema drugom i pokušavati da ostvarite dominaciju i kontrolu u vezi. U ovakvim danima najbolje je ne raditi ništa, jer je malo verovatno da bilo kakva akcija i upadanje u rasprave može bilo šta rešiti…naprotiv – samo možete doći u još goru poziciju. Ukoliko ste usamljeni, Venera ulazi u vaše polje tajni, a aktivira vam se i poslovni segment. Moguće je da gajite tajnu simpatiju prema nekome sa kim ste poslovno povezani. Doduše, ovi aspekti se kod nekih od vas mogu manifestovati i kroz flertove sa više osoba ili ulaskom u avanturu sa nekim za koga znate da nije slobodan.

 

Posao
Dosta izazova i napetosti vas očekuje u prvim radnim danima. Ne budite brzopleti – za vas je bolje da u ovom periodu ne žurite, jer je više nego izvesno da ćete u žurbi napraviti grešku. Naravno, obratite pažnju na svoj „dugačak jezik“, ali vodite i računa ako radite sa papirima, dozvolama, važnom dokumentacijom. U drugom delu nedelje Merkur ulazi u vaše polje posla i finansija i doneće vam veliku angažovanost, mnogo dogovora i otvorenije prilike da pokrenete neke nove poslovne priče. Ukoliko ste privatnik, moguća su veća ulaganja u ovoj nedelji.

 

Novac
Što se novca tiče, nećete moći da se požalite na prilive, koji će od drugog dela nedelje biti redovniji. Ipak, ne možete da pobegnete od povećanih troškova za kuću ili za nekog člana porodice.

 

Zdravlje
I dalje ste dosta nestabilni po pitanju zdravlja i jedino što vam mogu preporučiti jeste da nađete dovoljno vremena za odmor i opuštanje. To vam je sada zaista potrebno.

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6