Najopširniji nedeljni horoskop od  3. do 11. jula:  Jarčeve trese svađalačka groznica, dok Vodolije mami flert sa strane…

Najopširniji nedeljni horoskop od 3. do 11. jula: Jarčeve trese svađalačka groznica, dok Vodolije mami flert sa strane…

3. srpnja 2017. 0 By Admin

LAV

Hrana
Šta god da pojedete, koliko god da vodite računa o svojoj ishrani – čini vam se da vam non stop manjka energije, da se osećate pospano i statično. Pokušajte da jedan dan jedete samo voće ili samo povrće – na taj način ćete malo detoksikovati svoj organizam.

 

Ljubav
Početkom nedelje ste nervozni „za sve pare“ i bilo bi baš fino kada biste te svoje nemire usmerili na neku drugu stranu, a ne ka voljenoj osobi ili bračnom partneru. Doduše, ni ostatak nedelje vam nije baš bajan, ali tu se ne može trenutno ništa posebno učiniti – pokušajte da održavate postojeće stanje u svojim emotivnim relacijama i nadajte se boljim danima, koji uskoro dolaze. Savet za one koji vole da flertuju ili koji imaju neku priču „sa strane“ – prilično su ovo nepovoljni dani za takvu vrstu aktivnosti, pa pokušajte da ne napravite dodatni problem time što ćete biti neoprezni. Naime, postoji velika šansa da vas voljena osoba „uhvati na delu“ ili u nekom porukanju, dopisivanju….nemojte posle da kažete – nismo znali….Ukoliko ste usamljeni, Venera ulazi u vaše polje prijatelja, društvenih mreža, izlazaka i druženja. Itekako je moguće da neko „baci oko na vas“, a ne bih rekla ni da ćete vi biti ravnodušni. Pokrenite priču, pa vidite – vredi li se truditi ili ne.

 

Posao
Nepovoljni aspekti početkom ove nedelje mogu doneti prekid komunikacije sa poslovnim partnerom, čak i same saradnje. Takođe, problemi u planovima koje ćete morati da rešavate u hodu. U suštini, prvi dani nedelje će vam doneti veliku dinamiku, užurbanost i jedan jak tempo sa kojim ćete se prilično teško boriti. Ulazak Merkura u vaš znak u drugom delu sedmice doneće vam dobre mogućnosti da se pričom izvučete iz svake situacije, ali će vas i pokrenuti u pravcu stvaranja novih poslovnih kontakata. Angažujte se, jer ovo što radite sada vrlo brzo će dati svoje rezultate. Vreme je i da se nezaposleni pokrenu.

 

Novac
Red troškova, red priliva. I tako do kraja nedelje. Kada budete sve sabrali i oduzeli, malo je verovatno da ćete biti zadovoljni stanjem svojih finansija.

 

Zdravlje
Stres uzima danak kod nekih od vas i možete se osećati prilično iscrpljeno, a kod pojedinih Lavova se mogu pojaviti i problemi sa kardio vaskularnim sistemom.

 

DEVICA

Hrana
Više sezonskog voća i povrća vam je sada zaista potrebno u ishrani. Možete pojačati unos mesa i mesnih prerađevina, ali nemojte preterivati. Od mlečnih proizvoda – mladi sir i kiselo mleko.

 

Ljubav
U prvih par dana ove sedmice vaš vladar Merkur je u aspektu kvadrata sa Uranom. U emotivnim vezama i brakovima ovo može doneti nervozu, iznenadne situacije i odluke zbog kojih biste se mogli kasnije pokajati. Takođe, kod nekih od vas može se pokrenuti i želja za avanturom i ulaskom u nešto od čega će vas kasnije samo glava boleti. U ovim danima najbolje je povući se iz konflikta sa voljenom osobom, jer ne može doneti ništa dobro. Sačekajte drugi deo nedelje kada je situacija dosta mirnija i kada sa emotivnim partnerom možete razgovarati hladne glave i u mnogo opuštenijem maniru. Ostatak ovog perioda doneće jačanje povezanosti između vas i voljene osobe. Ukoliko ste usamljeni, teško odoljevate nečijim „napadima“. Mogući su kontakti preko društvenih mreža, avanture za jednu noć, ali i ulazak u priču sa zauzetim osobama.

 

Posao
Nestabilnost, nervoza, promene koje vam se ne dopadaju – sve je to aktuelno u poslovnom segmentu u prvom delu nedelje. Ništa neće ići po vašim planovima, saradnici će vas iznenađivati svojim postupcima ili zahtevima i generalno gledano – moraćete dosta da se uzdržavate da bi se sve ovo na zadovoljavajući način „ispeglalo“. Venera u drugom delu sedmice ulazi u vaše polje karijere. Iako pravi nepovoljan aspekt na vaš znak, ovo je tip energije sa kojim se vi dobro snalazite, tako da možete očekivati porast komunikacije sa saradnicima, ali i mogućnosti za neke nove dogovore.

 

Novac
Primetićete da se stanje vaših finansija polako popravlja. Iako vam i dalje stoje troškovi koji se najvećim delom vezuju za porodični segment, sada je lakše izboriti se sa njima.

 

Zdravlje
Stres je prisutan, a imunitet i nije baš najbolji. Lako ćete u ovoj nedelji biti podložni virusnim, bakteriološkim infekcijama, prehladama. Takođe, imaćete problema i sa varenjem. Od drugog dela nedelje sledi vam blago poboljšanje.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6