Najopširniji nedeljni horoskop od  3. do 11. jula:  Jarčeve trese svađalačka groznica, dok Vodolije mami flert sa strane…

Najopširniji nedeljni horoskop od 3. do 11. jula: Jarčeve trese svađalačka groznica, dok Vodolije mami flert sa strane…

3. srpnja 2017. 0 By Admin

VODOLIJA

Hrana
Vodolije će tokom ove nedelje napraviti neke drastične promene po pitanju navika u ishrani. Očigledno je da se polako okrećete ka zdravijem načinu života. Ma bravo!

 

Ljubav
Izbegavajte bilo kakva dešavanja i flertovanja „sa strane“ tokom ove nedelje, jer postoje izuzetno jake predispozicije da vas voljena osoba ili bračni partner neprijatno iznenadi i „uhvati na delu“ ili vidi neke porukice, pozive, chatovanja. Ako želite mirnu glavu, ovakve stvari zaobilazite u širokom luku. A i šta će vam, iskreno? Situacija sa voljenom osobom je sada pa, relativno – mirna i dobra, sa tendencijom da se poboljšava. Bolje planirajte neke zajedničke aktivnosti ili odlazak na godišnji odmor. Ukoliko ste usamljeni pripadnik znaka – možete imati neke avanturice i dešavanja preko poslovnog segmenta, društvenih mreža, okoline. Koliko je to iole dobro za vas, to je već veliko pitanje. Sačekajte malo, u drugom delu nedelje Venera ulazi u vaše polje ljubavi i pratiće vas tokom celog jula meseca. Imaćete vi pravih emotivnih šansi na pretek, ne brinite….

 

Posao
Merkur u polju poslovne svakodnevice u kvadratnom je aspektu sa Uranom, a Mars u istom polju u aspektu opozicije sa Plutonom….šta reći na ovo? Ako očekujete da vam početak nedelje bude iole miran, odmah ta svoja očekivanja bacite u vodu. Uhvatiće vas situacije „u mašinu“ onog momenta kada otpočnete sa radom. Svačega tu može biti – i vaše ishitrenosti, nervoze, i loše komunikacije sa saradnicima, i problema sa tehničkim uređajima, i pucanja dogovora….ma svega. Duboko udahnite i čekajte drugi deo nedelje – tada ćete već mirnije i opuštenije funkcionisati….kad raščistite gužvu….

 

Novac
Vi radite, novac dolazi. Još kad bi dolazio u onoj meri koliko truda ulažete, to bi bilo divno. No, ne brinite se – uspećete vi ovo da naplatite, i to vrlo brzo. Do tada – snalazite se sa onim što imate.

 

Zdravlje
Vreme je da Vodolije ozbiljnije pristupe rešavanju svojih zdravstvenih problema. Promene u životnim navikama su evidentne i više nego dobrodošle. Odradite kontrolu kod lekara, ukoliko je to potrebno, a kod nekih od vas – zaista jeste.

 

 

RIBE

Hrana
Nisu za vas u ovoj nedelji ni grickalice, ni teška i prezačinjena hrana, ni veće količine slatkiša. Potrebno vam je povrće i voće, eventualno neko „lakše“ meso.

 

Ljubav
Problemi od ranije koje niste rešili sa emotivnim ili bračnim partnerom, ponovo će postati aktuelni početkom sedmice. Voljena osoba je posebno nervozna, a ni vi niste baš u savršenom raspoloženju i balansu, pa lako može doći do rasprava i svađa, na svu sreću – kratkotrajnih. Iskulirajte par dana i videćete da će stvari početi polako da ležu na svoje mesto. Venera ulazi u vaše polje doma u drugom delu nedelje i doneće lakšu i opušteniju komunikaciju sa osobom koju volite. Ukoliko ste usamljeni, više osoba u ovom periodu se vrzma oko vas i pokušava da vas osvoji. Neke od njih idu preko poslovnog segmenta, druge preko prijatelja, izlazaka, društvenih mreža. Iako je veliko pitanje da li je bilo koja od ovih osoba zaista prava za vas, ništa vam ne bi falilo da se malo opustite i provedete. Pokušajte, ništa vas ne košta. Sigurno je da će makar jedna od njih imati „ključ“ za vaše srce.

 

Posao
Malo povucite ručnu kočnicu u komunikaciji sa poslovnim partnerima i saradnicima u prvim danima ove nedelje. Niti ste vi u bajnom raspoloženju, niti oni – pa je potrebno da se „utišate“ da ne bi došlo do nekih nepredviđenih dešavanja i tenzije. Neke promene se dešavaju koje vam ne prijaju, i sa kojima ćete imati problem da se uskladite, ali niko vas ne pita – moraćete da radite onako kako vam se kaže, pa se sa tim pomirite. U drugom delu nedelje Merkur ulazi u vaše polje poslovne svakodnevice – očekujte da je pred vama period kada ćete imati bolju komunikaciju i sa kolegama, ali i sa osobama sa kojima sarađujete. Šta više, neke nove poslovne šanse počinju da se otvaraju pred vama.

 

Novac
Neke troškove, moguće vezane za porodicu i dom, teško da ćete uspeti sada da kontrolišete. Što se priliva tiče, i oni su nešto neredovniji nego inače.

 

Zdravlje
Obratite pažnju na ishranu. Dalje, moguća je sunčanica ili alergijske reakcije. Neki od vas mogu se i prehladiti ili dobiti manju virusnu infekciju.

 

prva.rs

Stranice: 1 2 3 4 5 6