Najopširniji nedeljni horoskop od  3. do 11. jula:  Jarčeve trese svađalačka groznica, dok Vodolije mami flert sa strane…

Najopširniji nedeljni horoskop od 3. do 11. jula: Jarčeve trese svađalačka groznica, dok Vodolije mami flert sa strane…

3. srpnja 2017. 0 By Admin

VAGA

Hrana
Vaša vladarka Venera u tranzitu kroz znak Blizanaca „zahteva“ lakše obroke, češće a manje i raznovrsnu ishranu. Nemojte jesti „s nogu“ i smanjite definitivno konzumiranje brze hrane i peciva.

Ljubav
Vladar partnerskih odnosa, planeta Mars, početkom je nedelje u tačnom aspektu opozicije sa Plutonom, dok je vaša vladarka Venera na fiksnoj zvezdi Algol. Realno gledano, ovo nisu ni malo dobri aspekti za mir, stabilnost i emotivni balans između vas i voljene osobe ili bračnog partnera. Naprotiv – itekako je moguće da u prvim danima ove sedmice oboje budete strašno napeti, isključivi jedno prema drugom, posesivni i dramatični. U tim danima valjalo bi izbegavati bilo kakve opterećujuće ili čak konfliktne situacije i čekati drugi deo nedelje, koji će doneti mirniju energiju i rasterećenost. Ulazak Venere u znak Blizanaca vama savršeno odgovara, jer je to vama srodan znak i učiniće da ste nekako ponovo „svoji“ – lepršavi, optimistični, entuzijastični. Ukoliko ste usamljeni, sada možete mešati posao i ljubav, što se na duži rok neće pokazati kao dobro. Ako putujete, već postoje realnije šanse da sretnete nekoga ili upoznate osobu koja će vam biti jako zanimljiva.

 

Posao
Vrlo je moguće da ćete u prvim danima ove nedelje imati izrazito lošu komunikaciju sa onima sa kojima sarađujete. Obratite veliku pažnju na kontakt i na odnos sa autoritetima i šefovima, jer može doći do „varnica“ i napetih razgovora. Neke promene se dešavaju koje vam ne odgovaraju, ali u ovom trenutku nećete moći da utičete na njih. Stišajte se malo, pa pokušajte u drugom delu nedelje, kada energija i okolnosti već idu u vašu korist. Ne budite drastični po nekim pitanjima, možete pronaći kompromisno rešenje. Vaše polje karijere još neko će vreme biti uzburkano, ali polako izlazite iz najkomplikovanijeg perioda.

 

Novac
Troškovi će vas „napasti“ sa svih strana. Nema tu nekih posebnih saveta – platite ono što morate, a što ne morate – odložite. Prilivi će biti dosta promenljivi.

 

Zdravlje
Mogući su problemi sa grlom, prehlade i infekcije disajnih puteva. Ako imate problema sa štitnom žlezdom – mogli biste na kontrolu kod lekara.

 

 

 

ŠKORPIJA

Hrana
Napravićete neki veliki preokret u svom režimu ishrane. Škorpije će se okrenuti zdravoj hrani, jer shvataju da moraju da pomognu svom organizmu što pre.

 

Ljubav
Sam početak nedelje može duboko prodrmati i vas, ali i partnera, a svakako će imati jedan jak uticaj na stanje u vašim emotivnim vezama i brakovima. Postoji ogromna, suštinska potreba da se nešto promeni jer shvatate da na ovaj način više nećete moći da funkcionišete. Doduše, da se ne lažemo – i vi i voljena osoba ćete jednim delom sve ovo predramatično shvatiti – kao da je borba na život i smrt, a ne za uspostavljanje nekog mira i stabilnosti u vašoj vezi. Vi ste preosetljivi, partner je prezahtevan – možda bi bilo najbolje da iskulirate par dana i jedno i drugo, pa da ponovo razgovarate kada se strasti smire. Drugi deo nedelje će donekle poboljšati situaciju između vas dvoje, ali daleko ste još uvek od ravnoteže koja vam je potrebna. Ukoliko ste usamljeni, shvatate da je kranje vreme da uvedete neke promene kod sebe. Niste zadovoljni svojim emotivnim životom i niti jedna osoba vas sada zaista ne „dotiče“. Ili idite negde na odmor i ispraznite glavu u potpunosti….ili se bacite na rekreaciju. I jedno i drugo će vam prijati.

 

Posao
Moraćete da napravite velike promene u svojim planovima, jer je evidentno da oni sada ne mogu biti realizovani. Shvatate da morate da funkcionišete na drugačiji način i da nađete nove pristupe problemima koji su aktuelni. Može početkom nedelje biti nekih varnica i napetosti između vas i kolega, pa pokušajte da ne dolivate ulje na vatru, već da smirujete situaciju. U drugom delu nedelje Merkur ulazi u vaše polje karijere i znak Lava – očigledno je da polako počinjete da ostvarujete svoje poslovne ciljeve. Slede vam bitni dogovori sa više poslovnih saradnika, koji bi trebali da budu dosta uspešni po vas.

 

Novac
Još uvek vas more dugovanja i krediti i od toga ne možete istinski da pobegnete u ovom periodu. Dobro je što će se vaši prilivi od drugog dela nedelje pojačati.

 

Zdravlje
Preosetljivost, velike promene raspoloženja, promenljiv pritisak, nesanica i nervoza – sa svim ovim ćete se suočavati tokom ove nedelje.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6