Nedeljni horoskop za period od 13. do 20. avgusta: Device bi mogle naći ljubav, Ribe u velikim problemima, a Lava očekuju velike avanture..

Nedeljni horoskop za period od 13. do 20. avgusta: Device bi mogle naći ljubav, Ribe u velikim problemima, a Lava očekuju velike avanture..

13. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

VAGA (23. 9 – 22. 10)

 

Posao – Dobro aspektovan Jupiter u vašem prvom polju najavljuje velike planove i dobru realizaciju. Promene su moguće, ali trenutno nisu preporučljive zbog Merkurove retrogradnosti u vašem dvanaestom polju. Neko iz vaše prošlosti će se pojaviti u nameri da vam pokvari posao, iako tvrdi drugačije. Srećom, vaš vladar Venera u polju karijere će amortizovati problem.

 

Ljubav – Planeta ljubavi Venera, nalazi vam se u polju karijere, ali ako izuzmemo posao, njena pozicija može da ukaže na promenu statusa ili na pojavu osobe iz sfere posla koja će vam uzburkati emocije.

 

Zdravlje – Slabe tačke koje imate mogu da “prorade”.

 

 

ŠKORPIJA (23. 10 – 22. 11)

 

Posao – Mars, vaš vladar, zajedno je sa Suncem u vašem polju karijere, pa očekujte povoljne promene na poslu. Posebno ako ste u privatnom sektoru ili radite na novim ugovorima, ali samo pod uslovom da iz prethodnoh poslova nemate zaostala plaćanja već su sve stvari raščišćene.

 

Ljubav – Vladar polja emocija u devetom polju ukazuje na osobu iz daljine, koja je vrlo zainteresovana za vas. Ukoliko ovih dana putujete, uživaćete u prijatnom društvu.

 

Zdravlje – Sve probleme koje imate su vezani za preterivanja, pre svega u hrani i piću, ali ste skloni i drugim porocima.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6