Nedeljni horoskop za period od 13. do 20. avgusta: Device bi mogle naći ljubav, Ribe u velikim problemima, a Lava očekuju velike avanture..

Nedeljni horoskop za period od 13. do 20. avgusta: Device bi mogle naći ljubav, Ribe u velikim problemima, a Lava očekuju velike avanture..

13. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

LAV (23. 7 – 22. 8)

 

Posao – Nametljivi ste i ne vodite računa o tome kako to izgleda vašem okruženju i kakav odgovor možete dobiti. Sunce i Mars u Lavu vam maksimalno podižu ego i potrebu za dominacijom. Delimično imate uspeha jer ih podržavaju Jupiter i Saturn, ali ipak obratite pažnju na način ophođenja. Oprezno sa novcem, Merkur vam je u tom polju u retrogradnom hodu.

 

Ljubav – Pred vama je vrlo dinamičan period, Venera u dvanaestom polju najavljuje brojne izazove. Ako se opredelite za avanture, znajte da to neće ostati skriveno ukoliko to želite, već će se lako saznati.

 

Zdravlje – Mogući su prblemi sa krvnim pritiskom, srcem i kardiovaskularne tegobe.

 

 

DEVICA (23. 8 – 22. 9)

 

Posao – Kad se Merkur nađe u znaku svog vladarstva, to je dobra stvar, ali je retrogradan i loše se ispoljava. I još je u prvom polju, pa je to loše vrlo upečatljivo. Narednih dana se od vas očekuje da koristite snagu i mudrost, kako ne biste upali u nerešive i komplikovane situacije.

 

Ljubav – Venera u jedanaestom polju ukazuje da među osobama iz bliže okoline postoji neko zainteresovan za vas. Ovo je dobra vest za slobodne, dok je za zauzete znak da se dvoumite da li da krenete u nove pohode, a to može pokvariti postojeće odnose.

 

Zdravlje – Većina Devica ne oseća nikakve zdravstvene probleme.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6