Nedeljni horoskop za period od 13. do 20. avgusta: Device bi mogle naći ljubav, Ribe u velikim problemima, a Lava očekuju velike avanture..

Nedeljni horoskop za period od 13. do 20. avgusta: Device bi mogle naći ljubav, Ribe u velikim problemima, a Lava očekuju velike avanture..

13. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

STRELAC (23. 11 – 21. 12)

 

Posao – Jupiter je povoljno aspektovan od svih planeta, osim Venere, a to znači da su uz vas na poslu uglavnom nebitni i neuticajni ljudi, dok bitni nisu i vaš zadatak je da ih pridobijete. Morate biti otvoreniji za kritike i uzdržati se od svađe kada vam neko ukaže na greške.

 

Ljubav – Vladar polja partnerstva Merkur, nalazi se u Devici i kao retrogradan ukazuje na to da vam se ponavljaju neprijatne emotivne situacije u kakvima ste već bili. Potrudite se da budete maksimalno realni i nađete druga rešenja, suprotna onima koja ste primenjivali u sličnim situacijama.

 

Zdravlje – Slaba tačka su organi za varenje, pa vodite više računa o ishrani.

 

 

JARAC (22. 12 – 20. 1)

 

Posao – Venera je u sedmom polju što znači da se morate dogovarati sa partnerima oko posla i okolnosti će vas navoditi na to. Sve je pod znakom pitanja i sigurno će doći do većih promena, ali ne odmah, već kroz niz događaja. Potrudite se da budete spremni za to i čak sami započnete promene kako vas naredni događaji ne bi pregazili.

 

Ljubav – Slobodne pripadnike znaka očekuje novo poznanstvo, koje je označeno Venerom u sedmom polju partnerstva. Vodite računa u šta se upuštate, jer je aspekt ozbiljan i nije pogodan za avanture.

 

Zdravlje – Moguće su urološke i ginekološke tegobe.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6