Nedeljni horoskop za period od 13. do 20. avgusta: Device bi mogle naći ljubav, Ribe u velikim problemima, a Lava očekuju velike avanture..

Nedeljni horoskop za period od 13. do 20. avgusta: Device bi mogle naći ljubav, Ribe u velikim problemima, a Lava očekuju velike avanture..

13. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

BLIZANCI (22. 5 – 21. 6)

 

Posao – Vaš vladar Merkur je retrogradan u ugaonoj kući i najavljuje veće nesporazume na svim poljima, kao i promene planova i stvari koje su već dogovorene i utvrđene. Najbolje je da se u ovom periodu sklonite iz firme, na odmor ili bolovanje ako imate tegobe, da ne bi uzalud trošili živce.

 

Ljubav – Sedmo polje partnerstva je opterećeno Saturnom već duže vreme, što uvek narušava odnose, naročito ako su problematični. probajte da održite postojeće stanje, kako vas snovi o nečem boljem ne bi doveli u još goru realnost.

 

Zdravlje – Ovih dana jurite kao muva bez glave, pa ste verovatno premoreni, neispavani i nervi su vam napeti. Usporite tempo.

 

 

RAK (22. 6 – 22. 7)

 

Posao – Nedelja počinje sa Mesecom u Ovnu, u vašem polju karijere. Ova pozicija je osetljiva i može da dovede do bespotrebnog sukoba na poslu. Probajte da nastupite smireno i održite situaciju pod kontrolom, ne podležite prvim utiscima. U protivnom ćete teško da vratite stvari na nivo na kojem su sada.

 

Ljubav – Venera u vašem znaku odslikava vašu potrebu za ljubavlju. Takođe, skloni ste impulsivnim reakcijama i može vam pasti na pamet da nešto menjate, a to ne bi bilo plodonosno. Strpite se još malo i budite realniji.

 

Zdravlje – Zadovoljan čovek je zdrav čovek. Samo ne preterujte sa hranom jer vam je metabolizam usporen.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6