POČELA VLADAVINA DJEVICE: Što očekuje vaš znak na polju ljubavi, posla i zdravlja..

POČELA VLADAVINA DJEVICE: Što očekuje vaš znak na polju ljubavi, posla i zdravlja..

25. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

BLIZANCI (22.05. – 21.06.)

Posao

Merkur, vladar znaka je retrogradan do 6. rujna i to u znacima Djevice i Lava, odnosno u vašem četvrtom i trećem polju. Zato se unaprijed pripremite za moguće nesporazume i loše razumijevanje s najbližom okolinom i vježbajte strpljenje. Osim zategnutih odnosa u obitelji, komplicira se i situacija na poslu jer inzistirate na nekim stvarima čije vrijeme je prošlo. Potrudite se da usprkos svemu sačuvate dobru suradnju s kolegama , a ne da “tjerate mak na konac”. Tijekom idućeg perioda svima koji su ugovarali poslove ili radili s novcem, slijedi kontrola, posebno u prvih par dana perioda dok je Venera još u drugom polju.

 

Olakšanje dolazi s ulaskom Venere u vama prijateljski znak Lava, od 26. kolovoza, kao i njen aspekt sekstila s Jupiterom. Ovakva konstelacija predstavljat će neki vid zakonske zaštite koju simbolizira Jupiter pa možete očekivati “relaksaciju” poslovnih odnosa ili protekciju nadređenih, ako napravite grešku u radu.

 

 

Ljubav

Saturn već dugo boravi u vašem sedmom polju i dodatno pojačava tenziju između vas i partnera pa se nemojte iznenaditi ako ovaj period bude obilježen raznim ljubavnim nesporazumima.

Aspekti su teški i dugotrajni, ali nakon polugodišnje retrogradnosti Saturn 25. kolovoza mijenja pravac pa se samim tim, mnoge stvari vezane za komunikaciju simbolički raspliću i olakšavaju. Umjesto uobičajene rasprave ili još češće isključene komunikacije, u idućem periodu stvari otopljavaju. Posebno što istovremeno s okretom Saturna, Venera ulazi u njemu trigonski znak Lava pa se neke stare zapetljane veze revitaliziraju na relativno povoljan način, ovisno o natalnoj karti, naravno.

 

Ako ste sami, moguće je da ćete baš u ovom periodu sresti neku šarmantnu, novu osobu koja će vas zaintrigirati, a možda i osvojiti.

 

 

Zdravlje

Abdomen, crijeva i digestivni trakt su ugroženi i to ne samo tijekom ovog mjeseca nego duže, sve dok Mars bude u Djevici. Pripadnice ljepšeg spola trebaju povesti računa o hormonima, posebno o štitnoj žlijezdi.

 

 

RAK (22.06. -22.07.)

Posao

Retrogradno kretanje Merkura u vašem trećem polju ukazuje na nerazumijevanje s okolinom. Bilo da radite u timu ili samostalno, očigledno je da ne znate ili ne želite uspostaviti bolje odnose sa suradnicima. Krajem kolovoza, s prelaskom retrogradnog Merkura u vaše drugo polje, problematični odnosi se šire i na sferu financija. Bit će naizgled interesantnih ponuda, ali će se ispriječiti to što Merkur ili neće dozvoliti da se dovrše dogovori ili će se stvari odvijati suprotno od dogovorenog.

 

Kako period počinje neposredno nakon mladog Mjeseca, sva vaša pažnja bit će usmjerena na osobnu satisfakciju. Ali, budući da su aspekti vezani uz posao prilično konfuzni, najvažnije je da sačuvate prisebnost i da postojeće poslovne odnose ne ugrozite hirovitim ponašanjem i eksperimentima. Planete u vašem drugom polju, najprije Mars, a potom i Venera, ukazuju na povećane troškove koji remete vašu financijsku stabilnost. Budite oprezniji sa novcem.

 

 

Ljubav

Vladar vašeg sedmog polja, planet Saturn 25. kolovoza mijenja smjer kretanja i nakon duže retrogradnosti vraća se u normalan hod. Za to vrijeme, Venera je u vašem prvom polju i označava potrebu za razmjenom emocija. Ulaskom u znak Lava, 26. kolovoza, planeta ljubavi stupa u harmonično polje i polako se približavajući aspektu trigona sa Saturnom popravlja loše i nestabilne veze iz prethodnog perioda. Izbjegavajte konflikte sa partnerom, kako biste sačuvali dragocjenu energiju i psihološku ravnotežu, jer su aspekti nestabilnosti privremeni. Nesporazumi koji povremeno unose nemir u vaš odnos s voljenom osobom zahtijevaju posebno strpljenje i toleranciju.

 

Slobodni pripadnici znaka bit će u prilici da dožive nezaboravnu ljubavnu avanturu. Uživajte u čarima ljetne romanse, bez prevelikih očekivanja.

 

 

Zdravlje

Saturn u šestom polju ukazuje na moguće probleme vezane za unutrašnje organe. Jetra, žuč i gušterača su vaše slabe točke. Provjerite krvnu sliku.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6