POČELA VLADAVINA DJEVICE: Što očekuje vaš znak na polju ljubavi, posla i zdravlja..

POČELA VLADAVINA DJEVICE: Što očekuje vaš znak na polju ljubavi, posla i zdravlja..

25. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

LAV (23.07. – 22.08.)

Posao

Previše planeta u vašem prvom polju u ovom periodu stvara veliku konfuziju na poslovnom planu i blokira uobičajenu aktivnost, posebno u periodu kada Mars izlazi iz dominacije Sunca. Paralelno s Marsovim udaljavanjem, od 26. kolovoza, planeta Venera ulazi u vaš znak i tu boravi zajedno sa Marsom do 5. rujna, unoseći dodatni nemir u već “uzavrelu” situaciju. Čak i da vaš temperament nije pretežno koleričan, a ego naglašen, kao što jest, spomenute planete bi vam “zapaprile” život. U ovakvim okolnostima, vaše ponašanje bit će van kontrole pa ćete biti nesnosni i sebi i ljudima sa kojima surađujete.

 

Potrudite se završiti sve veće obaveze u periodu do kraja mjeseca, nemojte dozvoliti da vas neko osporava ili usporava u realizaciji zacrtanih ciljeva, jer bi vam Merkurov retrogradni povratak u vaš znak mogao napraviti veliku financijsku štetu. Naročito budite oprezni sredinom rujna. Povedite računa o potezima koje budete vukli po pitanju karijere.

 

 

Ljubav

Previše ste egocentrični i vidite samo ljepšu stranu svake situacije pa i emotivne. Mars u vašem prvom polju i Venera u dvanaestom, potiču sklonost ka avanturama i tajnim kombinacijama koje vas mogu dovesti u centar pažnje. Nakon toga od 26. kolovoza, prelaskom Venere u znak Lava i njenim zajedničkim boravkom s Marsom u vašem prvom polju, doći će do kulminacije u emotivnim odnosima. Olakšanje slijedi tek od Marsovog ulaska u znak Djevice i Merkurovog okreta, nakon 5. rujna. Tada ćete biti u stanju mirno se osvrnuti iza sebe i uvidjeti razmjer štete i problema koji su vas pratili tijekom burnog događanja potaknutog brojnim promjenama planeta.

 

U ovom periodu najbolje će proći pripadnici znaka skloni avanturama i oni koji po svojoj prirodi ne teže stabilnosti. Ostali će morati obuzdati strasti i sačekati neke harmoničnije aspekte.

 

 

Zdravlje

Povedite računa o respiratornim organima, zaštitite se na vrijeme od virusnih infekcija i alergijskih reakcija na pojedine vrste namirnica ili na neke preparate koje uzimate. Vodite računa o tlaku.

DJEVICA (23.08. – 22.09.)

Posao

Loša komunikacija i nesporazumi sa suradnicima negativno utječu na vaše poslovne procjene i ponašanje, čemu doprinosi i retrogradno kretanje Merkura koje će potrajati do 5 rujna. Tijekom cijelog perioda na vaše ponašanje će najveći utjecaj imati neobična planetarna “gužva” u znaku Lava, vašem dvanaestom polju, što će imati za posljedicu često kontradiktorna i nepredvidiva događanja. Da biste lakše prebrodili ovaj krizan period, potrudite se zbog Merkurove retrogradnosti, biti temeljitiji u procjeni događanja i oprezniji prilikom ugovaranja novih obaveza i rokova. To se posebno odnosi na period kada Merkur zađe u dvanaesto polje, bilo dok bude u retrogradnom hodu bilo kad se okrene, dok se opet ne vrati u Djevicu, 10. rujna.

 

Povoljne vijesti vezane za financije koje donosi Jupiter drugom polju, ispoljit će se od trenutka kad Venera uđe u znak Lava 26. kolovoza i počne formirati aspekt sekstila s ovom planetom sreće i izobilja.

 

 

Ljubav

Emotivne dileme, predstavljene su Jupiterom, vladarom vašeg sedmog polja koji iz kvadrata sa Venerom, od 26. Kolovoza prelazi u sekstil. I jedan i drugi aspekt su dinamični i ukazuju na razne vrste promjena.

Uz adekvatnu procjenu onoga što retrogradni Merkur donosi, jer je on majstor u pravljenju iluzije, od oba aspekta Venere i Jupitera možete izvući najbolje. Svaka kriza može biti ujedno i šansa za pozitivne promjene. Nema potrebe da zaoštravate odnos sa partnerom, pokažite više razumijevanja i zadovoljstvo će biti obostrano.

 

Ako ste slobodni, brojni susreti su pred vama, ali zbog prirode vašeg vladara i njegovog retrogradnog kretanja, ne žurite s velikim odlukama, pustite da vrijeme donese razrješenje.

 

 

Zdravlje

Povedite računa o višku kilograma, ne pretjerujte s uživanjem u slatkišima. Obratite pažnju na signale koje vam tijelo šalje, ne zanemarujte redovne kontrole.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6