POČELA VLADAVINA DJEVICE: Što očekuje vaš znak na polju ljubavi, posla i zdravlja..

POČELA VLADAVINA DJEVICE: Što očekuje vaš znak na polju ljubavi, posla i zdravlja..

25. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

STRIJELAC (23.11. – 21.12.)

Posao

Imate dojam da se ljudi iz vašeg poslovnog ali i privatnog okruženja previše miješaju u vaš život i odluke. Opterećeni ste tuđim potrebama i zahtjevima pa se ne stižete posvetiti svojim radnim obvezama i problemima. Problemi u komunikaciji i nerazumijevanje okoline i dalje je naglašeno. Sreću vam već dugo narušava retrogradni Saturn u vašem znaku, ali već 25. kolovoza, situacija će se početi mijenjati na bolje, kada ova “teška” planeta prijeđe u direktan hod. Ali, ne očekujte da teškoće nestanu preko noći.

 

U drugoj polovici perioda, moguće su veće promjene na poslovnom planu. Sve je to vezano i sa simbolikom Jupitera, vladara vašeg znaka koji je u Vagi i do 26. akolovoza gradi nepovoljan aspekt prema Veneri. Iskoristite sve svoje znanje, mudrost i strpljenje kako biste ostvarili svoje profesionalne ciljeve.

 

 

Ljubav

Zbog retrogradnog kretanja vladara vašeg sedmog polja, Merkura, moguće je da neki stari, neriješeni emotivni problemi ponovo izbiju u prvi plan. Situacija bi se dodatno mogla zakomplicirati zbog lošeg aspekta Venere, univerzalnog signifikatora emotivnih odnosa, koja do 26. kolovoza gradi kvadrat prema Jupiteru, vašem vladaru.

To praktično znači da je vaš odnos s partnerom prilično “naelektriziran” i da ima malo izgleda za harmoniju. Nakon navedenog datuma, stvari se bitno mijenjaju jer Venera, ulaskom u Lava gradi sekstil odnos s Jupiterom i čini da se odnosi harmoniziraju i uvedu u uobičajen ritam.

 

Ako ste slobodni, predstoji vam nova ljubavna veza. Privlače vas novi emotivni kontakti, ali ne budite lakovjerni i ne vjerujte previše slatkorječivim ljudima.

 

 

Zdravlje

Probleme s kašljem, grlom. Obratite veću pažnju na prevenciju, ojačajte imunitet.

 

 

JARAC (22.12. – 20.01.)

Posao

Saturn, vaš vladar u svom dvanaestom polju, naglašava vašu nesigurnost u vezi s novim akcijama. U nedoumici ste trebate li uopće poduzimati nove korake i kada bi to mogli učiniti. Ali, pošto se navedena planeta od 25. kolovoza okreće i kreće direktnim hodom, stvari će same krenuti s mrtve točke, tako će se nove okolnosti donijeti i rješenja gorućih problema i rasplet po pitanju angažiranja u svim nesređenim situacijama. Jupiter u polju karijere ukazuje na bitna događanja vezana za osobe iz inozemstva ili velikih sistema, kao i na neke nove prilike za bolje pozicioniranje na poslu. Naravno, situacija se neće odmah stabilizirati, već korak po korak.

 

Pozitivna događanja će na početku perioda malo usporiti retrogradni Merkur, ali samo privremeno. Što se financijske situacije tiče, neophodan je oprez, zato dobro isplanirajte svaku investiciju i smanjite troškove. Aktualna događanjana poslovno-financijskom polju otvaraju mogućnost novim oblicima suradnje ili za daljim profesionalnim usavršavanjem.

 

 

Ljubav

Venera je još malo u vašem sedmom polju i daje vam još jednu, možda posljednju, šansu za uspostavljenje trajnog i kvalitetnog odnosa. Nakon 26. kolovoza ući će u znak Lava i vaše osmo polje pa više neće imati pretjerano jak utjecaj na vaše emocije. Do tada pokušajte revidirati sve ono što vam smeta u vezi i da uspostavite nov način komunikacije kako ne biste opet zapali u krizu.

 

Mlade i slobodne pripadnike znaka čekaju razna, ali bitna događanja po pitanju emocija, veza i općenito odnosa. Pojedini pripadnici znaka čiji natalni horoskopi na to ukazuju, promijenit će status ili započeti veze koje bi kasnije mogle postati vrlo komplicirane. Budite oprezni.

 

 

Zdravlje

Već duže vrijeme vaš vladar boravi u vašem dvanaestom polju i naglašava kronične zdravstvene tegobe. Čuvajte se povreda zglobova donjih ekstremiteta, posebno koljena i skočnog zgloba.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6