POČELA VLADAVINA DJEVICE: Što očekuje vaš znak na polju ljubavi, posla i zdravlja..

POČELA VLADAVINA DJEVICE: Što očekuje vaš znak na polju ljubavi, posla i zdravlja..

25. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

VAGA (23.09. – 22.10.)

Posao

Jupiter je u vašem prvom polju, a Venera, vaš vladar, do 26. Kolovoza boravi u desetom polju, što ukazuje na preokupiranost poslom i nova događanja u karijeri. Iako su Venera i Jupiter u kvadratu, povoljnosti u vezi posla nisu narušene, naprotiv. Ipak, nemojte dozvoliti da vas posao okupira više nego što je potrebno.

 

Naučite podvući jasnu crtu i pravilno se zaštititi od različitih neugodnosti, koje potencijalno narušavaju vaš poslovni i društveni status, a donosi ih retrogradnost Merkura u vašem dvanaestom polju. Kako je period retrogradnog kretanja Merkura jasno usmjeren na prošle događaje, tako se i vi poslužite dosadašnjim iskustvom i ne nasjedajte na provokacije. Eksperimente možete primjenjivati samo u određenim situacijama, koje ne nadilaze vaše znanje ili praktično iskustvo i ne mogu ugroziti stečenu poziciju. Bitan period za vas je boravak Venere u jedanaestom polju i njen pozitivan aspekt s Jupiterom u vašem prvom polju.

 

 

Ljubav

Ulazak Venere, planete ljubavi u Lava, kao i njen boravak u istom znaku zajedno s Marsom, vladarom vašeg sedmog polja, znak je najveće napetosti u emotivnim odnosima u ovom periodu. Od 26. kolovoza do 5. rujna, ljubavna pitanja bit će u prvom planu. Problem je što se mnogo toga u navedenom periodu temelji na poluinformacijama i pretjerano jakom dojmu koji ne mora biti objektivan, točnije u najvećoj mjeri će biti krajnje subjektivan. Zato, obuzdajte strasti i ne reagirajte na prvu loptu.

 

Ukoliko ste slobodni, osjetit ćete jaku želju da konačno pronađete srodnu dušu i osnujete zajedničko “gnijezdo”. Ali, realnost je, čini se, drugačija od vaših potreba i sanjarenja. Trenutno nije dobar period za započinjanje novih, ozbiljnih veza pa zato radije iskoristite vrijeme za uživanje u druženju s prijateljima i upoznavanju novih ljudi. A onu pravu osobu potražite tek nakon 5. rujna.

 

 

Zdravlje

Moguće su respiratorne infekcije, kao i pojačanje kroničnih problema. Ojačajte imunitet, pazite na prehranu, ne iscrpljujte se i vodite računa o preventivi.

 

 

ŠKORPION (23.10. – 22.11.)

Posao

Mars i mlad Mjesec u polju karijere, zajedno s Venerom koja će im se uskoro pridružiti, obilježit će ovaj period kao vrlo bitan za rješavanje poslovnih dilema i problema. No, da sve bude interesantnije pobrinuo se Merkur koji će krajem svoje retrogradnosti također biti u polju karijere. Očigledno, ovakav splet planeta nagovještava brojne peripetije na poslovnom planu tijekom idućeg perioda, moguće pogrešne izbore, razrješenja, nesporazume i slično. Da biste sve to lakše prebrodili, morate naći efikasniji način djelovanja. Istovremeno, učinite sve što možete kako bi unaprijedili svoju poslovnu poziciju, imajući pritom u vidu da ćete zbog Merkurove retrogradnosti, na rezultate morati sačekati.

 

Situacija se stabilizira tek od 15. rujna, kada ćete imati jasniju predstavu o tome što treba činiti. Saturn u polju novca, poslije više mjeseci kreće normalnim hodom i signalizira početak oporavka nakon višegodišnje financijske krize.

 

 

Ljubav

Ulaskom Venere u deseto polje nameću se situacije koje su po definiciji problematične jer emocije i posao ne idu zajedno. Vodite računa da takvim odnosom ne ugrozite postojeće stanje i da ne dovedete sebe u situaciju da budete gubitnik na oba polja. Boravak Venere i Marsa u istom znaku nagovještava burna događanja i iskušenja na ljubavnom planu. Tijekom ovog perioda očekujte neočekivano. Neki će uživati u nezaboravnoj ljetnoj romansi, drugi će započeti ozbiljnu ljubavnu vezu.

 

Oni koji su u braku suočit će se sa izazovima vezanim za toleranciju i uzajamno razumijevanje. Ako ste slobodni, prihvatite nečije udvaranje i odgovorite na ponude. Ali, pošto je situacija prilično turbulentna, ne očekujte da se sve odvija onako kako ste zamislili.

 

 

Zdravlje

Moguće upale žučne kese, išijas, problemi sa zglobovima, ali i infekcije grla. Pojačajte unos vitamina, svježeg voća i povrća i više se odmarajte.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6